کتاب های فارسی - آرشیو این وبلاگ در پایین صفحه قرار دارد

stat code

stat code

۱۳۸۹ فروردین ۲۳, دوشنبه

[farsibooks] Sunday 11 April 2010 Farvardin 22nd 1389, Fwd: Best of Balatarin for 04/12/2010

 

http://us1.campaign-archive.com/?u=7fdb14e291091d23007369520&id=525fcc3e77&e=457d8de126

---------- Forwarded message ----------
From: Balatarin <balatarin@sabznameh.com>
Date: 2010/4/11
Subject: Best of Balatarin for 04/12/2010


Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.




تا زمانی که شما رسما این جنایات را محکوم نکنید،اصل بر این است و برداشت جامعه این است که اعمال پدرتان در نقض حقوق بشر،مورد تایید شما است/شما بدون عنوان شاهزاده، اعتبار و جایگاه سیاسیی خاصی ندارید.،لذا سکوت در قبال نقض حقوق بشر در زمان پدرتان معنا ندارد، چه در غیر این صورت اینگونه انبساط می شود که آن اعمال از نظر شما مورد تاییداست/لباس مدافع حقوق بشر بودن را از تن بدر کنید، این قبا بر تن شما گشاد است/تا زمانی که شما نقض حقوق بشر را محکوم نکنید، ادعای حمایت از حقوق بشر، سو استفاده ای شرم آور از این مفهوم و دستاورد انسانی است. /آقای رضا پهلوی، همه حتی جنایت کاران می توانند از چتر مهربانانه مفهوم حقوق بشر،بهره مند شوند، وهیچ محدودیتی در این باره نیست، اما لباس مدافع حقوق بشربودن،قبای با ارزشی است که برای به تن کردن آن یک محدودیت هایی وجود دارد،تا زمانی که نقض حقوق بشردر زمان پدرتان را محکوم نکرده اید، این قبای دفاع از حقوق بشر بر تن شما گشاد است/استدلال نکنید که نقض حقوق بشر در زمان پدرتان در مقابل جنایات خمینی هیچ است : مساله این نیست که بیشتر جنایت کرده است! مهمترین نکته این است که حرمت مفهوم با ارزشی چون حقوق بشر شکسته شود، البته که مقدار آن مهم است ،اما این نکته نیز مهم است که گروهی که آن را زیر پا گذاشته است،ممکن است هر جنایت دیگری را نیز مرتکب شود و دیگر قابل اعتماد نیست.به دیگر عبارت، نقض حقوق بشر در زمان خمینی به مقدار بیشتر، دلیلی بر نادیده گرفتن نقض حقوق بشر در زمان پدر شما نمی شود/ چرا باید اعمال پدرتان را محکوم کنید؟شما می توانید این اعمال را محکوم نکنید، اما مطمین باشید مردم ایران دیگردر سال 2010 میلادی به شخصی که سابقه پدرش در نقض حقوق بشر مشخص است، و آن اعمال را تایید می کند، هیچگاه اعتماد نخواهند کرد
با ۱۷۲ امتیاز و ۱۸۵ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


در رای گیری برای تعیین تاثیر گذارترین شخصیت های جهان در مجله تایم، لیدی گاگا در رتبه دوم و میرحسین در رتبه هشتم است. دلیلش هم اینست که تا کنون تعداد رای دهندگان به میرحسین کمتر از لیدی گاگاست. اگر تاثیر لیدی گاگا بر زندگیتان انقدر زیاد است که خوب هیچ! ولی اگر از زمانی که میرحسین را انتخاب کرده اید زندگیتان عوض شده، همین حالا بروید و به او رای بدهید. ضمنا برای رای دادن باید آن گینگیل را بکشید و ببرید نزدیک صد در صد یا حتی خود صد در صد، بعد هم آن پایین کلمه را بنویسید و یک یاحسین میر حسین بگویید و دکمه را بزنید.
با ۱۵۳ امتیاز و ۴۹ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


پسر او بابک، ساعتی پیش با بین این مطلب، خبر درگذشت او را در صفحه فیس بوک وی اعلام کرد. خبرگزاری ایران همبستگی، این واقعه ناگوار را به خانواده ی وی و تمامی ایرانیان سرتاسر جهان تسلیت می گوید. لینک صفحه فیس بوک شادروان جهان قشقایی: http://www.facebook.com/JahanMusic
با ۱۵۰ امتیاز و ۵۰ نظر هنر و ادبیات فرستاده شده در بخش
نظرات

 


آیت الله خامنه ای با انتقاد شدید از آنچه "تهدید ایران به حمله اتمی" از سوی رئیس جمهور آمریکا نامید، از نیروهای مسلح خواست در برابر تهدیدها "آمادگی و هوشیاری کامل داشته باشند".
با ۱۳۹ امتیاز و ۲۵ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


پيامبران اصلي نظير عيسي موسي و محمد در خاورميانه زندگي مي کرده اند و پيام خدا را به گوش مردمان اين سرزمين مي رساندند. حالا سوال اينجاست که چرا صلح و آرامش جايي دراين سرزمين ندارد؟
با ۱۲۶ امتیاز و ۲۲۶ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


تف به اين زندگي لعنتي . شبانه روزت را به عشق آزادي ايران بگذاري و بعد مزدور بخوانندت ؟ عامل و جيره خوار اين حراميان حکومت بدانند تورا ؟ زندگيم را تعطيل کرده ام . نه ماه است که کف خيابان در هر تجمعي شعار داده ام و کنک خورده ام . نه ماه است که شب و روزم شده است جنبش آزاديخواهي ايران . صبحم پاي اينترنت است و شبم خواب نوشته هاي فردا . هر کار که در بضاعت اندکم بوده دريغ نکرده ام . زير بمباران ايميل و کامنتهاي تهديد آميز سگان ولايت فقيهم و هر ثانيه سايه حيس و بند و اعدام را بالاي سر دارم و بعد به من بگويند مزدور و جيره خوار ؟ دل من گرفته زين جا . اما چه کنم که بسته پايم . اگر بتوانم ، اگر زورم برسد و اگر عرضه داشته باشم ، ميروم از اين مهمان خانه مهمان کش روزش تاريک . در غربت مردن شرف دارد تا در خانه غريب باشي . هميشه گفته بودم چون او که ما ميمانيم . ما به دعوت کسي نيامده ايم که به عتاب کسي برويم . هميشه همين را گفته بودم و مانده بودم . اما اخوان حرف دلم را ميزند که : دوستان و دشمنان را ميشناسم من . آه اما با که بايد گفت اين . من دوستي دارم که به دشمن خواهم از او التجا بردن . ديگر نمينويسم . ميدانم که صبح آزادي ايران نزديک است . ميدانم که تا طلوع مردم سالاري به جاي اين دين سالاران مردم فريب ، راهي نمانده است . نه خسته ام و نه نا اميد . دلشکسته ام و همين براي خفه شدن بس است . خفه ميشوم .
با ۱۱۴ امتیاز و ۱۰۴ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


«تازه از زادگاه میرحسین برگشتم. پسر نمیدونی چقدر اونجا دیوارنویسی زیاد بود کف کرده بودم. قسمت دوم عکس ها در نظرات
با ۱۰۴ امتیاز و ۴ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


روستاییان ماهواره و اینترنت ندارند ولی معرفت و مردانگی شان از خیلی از شهریها بیشتر است
با ۱۰۳ امتیاز و ۱۲ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


ناخدا حمید کجوری صاحب وبلاگ دوست داشتنی میداف درگذشت. وی کاربر بالاترین بوده است، چقدر هم بی ادعا و بی سر وصدا.
با ۱۰۲ امتیاز و ۹ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


فرخ محمدی بر اثر عدم امکان درمان ، جان سپرد به نابر خبردریافتی به دفتر پناهندگی حزب اتحاد کمونیسم کارگری، دیروز چهارشنبه برابر با هفتم ماه آوریل 2010 ، یک پناهنده سیاسی کرد ایرانی در بیمارستان شهر کایسری ترکیه بر اثر بیماری سرطان خون درگذشت. فرخ محمدی به همراه همسر و دو فرزندش ، در حدود سه سال پیش به ترکیه پناهنده شده بودند و درخواست پناهندگیشان را به سازمان ملل متحد ، ارائه داده اند ، این درخواست با سهل انگاری مطلق سازمان ملل مواجه شده و پرونده ایشان بسته اعلام میشود، در این مدت و درشرایط نامناسب و غیر انسانی زندگی در ترکیه ایشان متوجه میشوند که به بیماری سرطان خون مبتلا شده اند ، سازمان ملل متحد به سادگی از کنار این مسئله هم میگزد و با وجود نیاز شدید فرخ به معالجه فوری ، هیچ تلاشی برای انتقال این پناهجو به کشور ثالث انجام نمیگیرد و حتی مداوای ایشان در ترکیه هم به گونه ای ناکافی و سطحی انجام میگیرد. متاسفانه ، فرخ محمدی ، در میان غم و اندوه خانواده و دوستانش، دیروز جان سپرد. دفتر پناهندگی حزب اتحاد کمونیسم کارگری ، مرگ این فعال سیاسی را به همسر و دو فرزند ایشان و همچنین کلیه پناهجویان در ترکیه تسلیت میگوید و همدردی عمیق خود را اعلام میدارد. متاسفانه ،کم نیستند انسانهائی که در کشورهای مختلف جهان بر اثر بلایای طبیعی از جمله ابتلا به بیماریهای لاعلاج ، حتی با وجود دسترسی به آخرین امکانات درمانی، جانشان را از دست میدهند ، اما شرایطی که موجب عدم دسترسی این دسته از انسانها به امکانات درمانی میشود ، بلای طبیعی نیست و مسببینی دارد. ما بارها شاهد مرگ پناهجویان در ترکیه بوده ایم ، از ترور ، خودکشی ، برق گرفتگی و غرق شدن در دریاها گرفته تا مرگ و میر ناشی از بیماریهای قابل درمان و یا لاعلاج ، تماما محصول مستقیم شرایطی هستند که دولت ترکیه و سازمان ملل متحد در امور پناهندگان برای پناهجویان به وجود می آورند. ..........
با ۹۲ امتیاز و ۳ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


اما محمدرضاشاه هم به همان راه پدر درآمد، تا قدرت گرفت و قصد کرد اصلاحاتی در سیستم کهنه مدیریت کشور به وجود آورد به مانع برخورد و آن پیوند را گسست. با مرگ آیت الله بروجردی تعارف از میان رفت. شاه در همان نقطه قرار گرفت که قبلا ناصرالدین شاه و رضاشاه در آن بودند. برای پیوستن به قافله جهانی و گذشتن از سد عقب ماندگی با مانع متحجر و متعصبی روبرو شد که در میان مردم ریشه داشت. پانزده خرداد پایان ماه عسل بود، تبعید آیت الله خمینی و اعدام کسانی مانند طیب حاج رضائی نشان احساس بی نیازی شاه به آن قدرت. این حکایت جذاب تر و تلخ تر می شود زمانی که در نظر آوریم که حتی انقلاب اسلامی هم [که از یک نگاه به معنای پیروزی روحانیت شیعه در جنگی دویست ساله بر سر قدرت بود، و به معنای بازگشت صفویه] به آن روند پایان نداد. آیت الله خمینی و پیروانش سوار همان کجاوه شدند که گفتیم. حذف بازرگان، خلع بنی صدر، سرکوب مجاهدین و چریک ها، حتی شکل دادن به پشت جبهه جنگ با اشارات آیت الله خمینی و به حرکت درآمدن همان نیرو ممکن شد. اما چندان که نوبت ساختن رسید از قضا دیگر بنیانگذار هم نبود، آن کجاوه دیگر رکاب نمی داد به آقای هاشمی. در حالی که تا آن جا هاشمی رفسنجانی نشان داده بود که بهتر از هر کس راندن آن کجاوه را می داند، اما چندان که نوبت ساختن رسید، دیگر به قول جهال "نقی فرمان نمی برد".
با ۹۱ امتیاز و ۷ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


موسوی تا اینجای کار نفر هشتم است، اینکه از نفر ۱۹۰ لیست به هشتم رسیده حاصل همّت شماست، ولی‌ باز هم میشود بالاتر رفت. یادمان نرود که ما فقط همین سلاح ها را داریم که خودمان را به دنیا نشان دهیم. لطفا رای دهید و این صفحه را در فیسبوک، تویتر، فرندفید، لیست ایمیل، ... یا هر جا که میتوانید به اشتراک بگذارید. روی نام موسوی کلیک کنید (نفر ۱۹۰) و سپس در صفحه جدید "slider value" را بکشید روی ۱۰۰ و "submit" کنید.
با ۹۰ امتیاز و ۱۵ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


تحول سبز : یکی از رسانه های حامی کودتا ، مدعی شده که عاقبت شومی در انتظار نمایندگان دیدارکننده با مهندس میرحسین موسوی است! به گزارش تحول سبز به نقل از پارلمان نیوز، سایت روزنامه جوان که از رسانه های افراطی حامی دولت است، در خبری از هم اکنون حکم به ردصلاحیت اعضای فراکسیون اقلیت مجلس داد. این سایت که مشخص نیست چگونه از تصمیم آینده اعضای شورای نگهبان از هم اکنون مطلع شده است از یک سو این حکم را صادر کرده و سپس در ادعا و تهدیدی قابل تامل که میبایست مورد توجه نهادهای امنیتی قرار بگیرد، مدعی شده که عاقبت شومی در انتظار نمایندگان دیدار کننده با میرحسین موسوی است. این سایت با انتشار اسامی دیدار کننده با موسوی بر اساس عکس های منتشر شده، مدعی شد: دیدار تعدادی از اعضای فراکسیون اقلیت با سران فتنه بر خلاف آراء و نقطه نظرات مردم است و این دیدارها به هیچ وجه با سیاست نظام منطبق نبود، پس از دیدار با موسوی، صلاحیت حضور در انتخابات آینده از این نمایندگان سلب شده است؛ چرا که این نمایندگان دیگر صلاحیت نمایندگی ملت را ندارند لذا نمایندگانی که با یدک کشیدن عنوان نمایندگی ملت، در مقابل رفراندوم مردم، اهداف نظام، مشی امام (ره)، خواست مقام معظم رهبری، با سران فتنه ملاقات کرده اند، اهداف و وظایف خود را به سخره گرفته و عواقب شومی را برای خود رقم زده اند.
با ۹۰ امتیاز و ۴ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


ياد جوان سربازي افتادم که ميگفت از نصيحت پدرش که چشم بر هم زني اين دوساله ميگذرد اما خواهر چشمت . . . /// ماهم اين هفته برون رفت و به چشمم ساليست ، حال هجران تو چه داني که چه مشکل حاليست// ميرود که يکساله شود اين حرامزاده فرزندي که حاصل هم آغوشي تيم مهدويت- سپاهي مصباح و قدرت – مالي سيد علي خامنه اي است . ميرود که يکسالگي خود راببيند و ما همچنان فرياد کشان به خود ميپيچيم از اين ننگي که بر دامن مام ميهن نشسته است . جمعي ايراد ميگيرند که تازه ميشود يکسال . چشم بر هم زديم يکسال گذشت و شما عجوليد در خواسته . اما بياييد باور کنيم که نه استبداد در اين خاک يکساله است و نه ميل آزاديخواهي اين ملت . خيزش آزاديخواهانه مردم ايران ، اگر به گذشته دور برنگرديم ، حداقل به دوره مشروطيت باز ميگردد . آنزمان که بوي دموکراسي از غرب رنسانس ديده و پا به دنياي مدرن گذاشته ، از طريق دانشجويان امير کبيري که به فرنگ رفته بودند ، به کشور وارد شد . آنزمان که ايران خواست با غناي فرهنگي پيشينش ، راه آينده را پيش گيرد . جنبش آزاديخواهي نوين ، از همان زمان شروع شد و حديثي که بر آن رفت را تا آنجا که از تيغ سانسور حکومتهاي خودکامه در رفته باشد و يا از سينه اي به سينه اي منتقل شده باشد ، همه ميدانيم . اين خيزش جديد که در پي بغضي سي و يک ساله و به بهانه توهين تقلب بزرگ ، باز راه افتاد است که ميرود يکساله شود . در اين يکساله ، بسيار قد کشيده ايم . گاهي چند پله را يکجا رفته ايم و گاهي مکثي هم بوده . اما به عقب هرگز بازنگشته ايم . ميرود يکساله شود اين حرامزاده طفل و با وجودي که در بلنداي تاريخ ، يکسال ، لحظه اي هم حساب نميشود اما بر ما که يکسال است باتوم ميخوريم ، کشته و اسير ميدهيم و نفس در سينه حبس داريم ، به قدر عمري گذشته است . نفسها را اما ديگر نبايد حبس کرد . اساسا حبس را بايد از واژگان پاک کنيم . به انديشه مجال پرواز دهيم و با همراهي و ثبات قدممان ، براي هميشه اين معضل قرون و ساليان را ، اين تماميت خواهي حاکمان را پايان دهيم .
با ۹۰ امتیاز و ۱۷ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


روز ۲۵ یا ۳۰ خرداد بود که بازداشت شد. در یکی از همین جنگ و گریزهای خیابانی، در یکی از همان روزهای شلوغ و پر سر و صدا، در یک جای خلوت چند نفر احاطه‌اش کردند و دستی به شدت مچ دست‌اش را گرفت. آن‌قدر دست‌اش را فشار داد که از درد آن ذره جانی که برای‌اش باقی مانده بود از دست داد. صدایی خشن و کلفت می‌گفت: دنبال رای‌ات هستی؟ بیا تا رای‌ات را نشان‌ات دهیم. بازداشت شد و بردندش. توی یک ون انداختندش که پر از آدم‌های دیگر بود. تا قبل از رسیدن آن‌قدر با باتوم کتک‌اش زدند که در دنیای خواب و بیداری معلق مانده بود. حس کرد که آدم‌ها را به زور در آن ون کوچک جا داده‌اند. کسی گفت پای‌ات را از روی سرم بردار. تنها سری خونی را دید و بعد چیزی نفهمید. وقتی به هوش آمد در فضایی بهتر نبود. یک سلول کوچک ۹ متری بود که ۱۸ نفری را به زور در آن جا داده بودند. به سختی می‌شد ایستاد، چه برسد به آن‌که بخواهد بنشیند. گرم بود. تمام بدن‌اش درد می‌کرد. فقط آرزو می‌کرد در خانه باشد و این‌ها کابوسی بیش‌ نباشد. این که چه ساعت یا چند روز آن‌جا بود را دقیق نمی‌داند. آن‌قدر سخت و طاقت‌فرسا بود که زمان از دستان‌اش خارج شده بود. آن بی‌هوش شدن‌های مداوم هم مزید بر علت بود تا آن زمان را حس نکند. شاید بعد از دو روز بود که در سلولی کوچک‌تر در حدود ۲ در ۳ متر با پنج نفر دیگر هم سلول شد. تازه داشت معنی نشستن را دوباره مزه مزه می‌کرد که در سلول باز شد و صدای‌اش کردند. چشم‌بندی بر چشم‌اش گذاشتند. یک نفر بازوی‌اش را گرفت و او را پیش برد. از چند راه‌رو گذشتند و به دری رسیدند. صدای باز شدن در را شنید. هوای آزاد به صورت‌اش خورد؛ قبل از آن‌که بتواند تمامی آن هوای تازه را سر بکشد، دری دیگر باز شد و دری دیگر. اتاقکی بود شبیه سوله و خالی از اساس. روی یک صندلی آهنی نشاندندش. دقیقه‌یی نگذشت که صدای پای کسی از پشت سرش آمد. منتظر حرف و کلامی بود. سیلی که از پشت به صورت‌اش خورد،‌ حواس‌اش را از دورترین‌ جاها به همان اتاق آورد. قبل از این‌که حرفی بزند، رگبار سیلی بود که از چپ و راست بر سر و صورت‌اش نواخته می‌شد. روی زمین که افتاد فهمید یک نفر نیست که او را می‌زند. چندین نفر با پاهای‌شان به جان‌اش افتادند. آن‌قدر زدند که نقطه‌یی سالم در بدن‌اش نماند. بازجویی‌ها شروع شد. نامت چیست؟ چند ساله‌یی؟ دانشجویی؟ دانشجو بود و طرز پرسیدن این سوال مانند ناسزایی رکیک بود. دانشجو بودن در آن‌جا خوب نبود و عملی بود غیر قابل بخشش. همین شد که دوباره به جان‌اش افتادند. روزها و شب‌های بازجویی آمد و رفت. گاهی باید می‌گفت که با کدام سازمان در ارتباط بوده است و گاهی باید اعتراف می‌کرد که از کدام کشور بی‌گانه برای آشوب و اغتشاش پول می‌گرفته است. گاهی باید قول می‌داد که در دادگاه‌ها علیه کسانی که به آن‌ها مشتاقانه رای داده بود، اعتراف کند و بر تقلب شهادت دروغ دهد. باید قول می‌داد که اشتباه نکرده‌اش را در دادگاه اشتباه عنوان کند و در مقابل این‌ها وعده می‌گرفت که حکم سبک‌تری می‌گیرد و یا آزاد می‌شود...
با ۹۰ امتیاز و ۱ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


سرانجام ، رجا نيوز ، نزديكترين سايت به احمدي نژاد ، در تيتر اول خود به ماجراي اتهامات رحيمي واكنش نشان داد. رجا نيوز در مطلبي با عنوان ماجراي رحيمي و نادران به كجا مي رسد ؟ نه تنها حمايتي از معاون اول نداشته است بلكه تلويحاً اتهامات او را پذيرفته و "تنها " تلاش كرده است "حساب او را از دولت جدا كرده است . رجا نيوز در اين مطلب تخلفات احتمالي رحيمي را شخصي دانسته است و ورود دولت و معاون حقوقي دولت به اين قضيه را يك اشتباه سياسي قلمداد كرد . اين سايت بسيار نزديك به احمدي ن‍ژاد هم چنين به معاون اول دولت يادآوري كرد كه : " اگر بنا دارد تا نسبت به سخنان نادران و دعاوی وی، واکنشی نشان دهد، می تواند شخصا دست به این اقدام بزند و دستگاه عریض و طویل دولت را که به گفته رهبر معظم انقلاب بار سنگین مسئولیت های اداره کشور را بر دوش دارد، به چنین عرصه های سرعت گیری نکشاند." رجا نيوز به يك تذكر بسنده نكرده است و كراراً آورده است : " علاوه بر این، او اگرچه اکنون به عنوان معاون اول رئیس جمهور و شخص دوم دولت در حال خدمت است ولی موضوعاتی که از سوی نادران در مورد عملکرد مالی وی مطرح شده مربوط به شخص اوست و هیچ اشاره به سمت اجرایی رحیمی و مجموعه دولت نداشته است."دولت" دارای یک شخصیت و هویت حقوقی است که جایگاه و شان مربوط به خود را دارد. اگر ادعاهای مطرح شده علیه شخص رئیس جمهور مطرح شده بود، اقدام دولت در شکایت از فرد مدعی را می شد در چارچوب حراست و صیانت از جایگاه قانونی وی دانست ولی موضوعاتی که نادران نسبت به رحیمی مطرح کرده، در چارچوب حقوق اشخاص حقیقی است، نه هویت حقوقی دولت. شايان ذكر است كه سايت رجا نيوز ،« فراتر از يك سايت » به دولت احمدي ن‍ژاد نزديك است و در بسياري از موارد مواضع اين سايت حاوي راهبردها و سياست هاي اصلي شخص احمدي نژاد قلمداد مي شود . همچنين در محافل رسانه اي از اين سايت به عنوان سايت يكي از پسران محمود احمدي ن‍ژاد ياد مي شود .
با ۸۹ امتیاز و ۶ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


شرط اول پذیرش ولایت فقیه، تعطیل کردن عقل و مرخص کردن اندیشه است. متقابلاً ولایت فقیه نیز فقط در بستر خودباختگی و بی ارادگی محض، امکان جریان یافتن پیدا می کند. فکر و اندیشه راهبری، در انحصار ولی فقیه باقی می ماند و پیروان، فقط وظیفه تقلید و تکرار دارند. سی و یک سال کارکرد بی حاصل ماشین تبلیغاتی جمهوری اسلامی نیز ریشه در همین نکته دارد. در حالیکه در حکومت پهلوی، حوزه های علمیه و دانشگاهها دهها اندیشمند و نظریه پرداز تولید کردند که فارغ از درستی یا نادرستی اندیشه هایشان، حرفی برای گفتن و مطالبی برای نوشتن داشتند، جمهوری اسلامی با همه ادعاها و لاف گزاف زدن، محصولی برای عرضه در این وادی ندارد. نه فیلسوف و نه اسلام شناس و نه مفسر قرآن و نه هیچ صاحب قلمی که ارزش مطرح شدن داشته باشد. هنوز هم کتابهای شریعتی و مطهری و علامه جعفری و تفسیر المیزان علامه طباطبائی و امثالهم تجدید چاپ می شود که همگی محصولات حکومت قبلی هستند، حکومتی که نه ادعای اسلامی داشت و نه ادعای جمهوری. این فقر فرهنگی حتی در عرصه ادبیات و علوم نیز کاملاً مشهود است. ستاره های درخشان ادبیات و علوم نیز پرورش یافته حکومت قبلی هستند که در همان دوران درخشش یافتند و آثار ماندگاری را بر جای گذاشتند. جوانهای 20 ساله دوران انقلاب، اکنون پنجاه سالگی را پشت سر گذاشته و به سراشیبی عمر رسیده اند ولی افسوس، در حکومتی که ادعای اسلامی بودن و جمهوریتش گوش فلک را کر کرده است، هیچ چهره شاخصی که حرفی برای گفتن داشته باشد پا به عرصه نگذاشته است. براستی چرا علوم و ادبیات و هنر دچار چنین رخوت و سکونی شده است؟ چرا در حکومتی که به ادعای آقایان، ضداسلامی و نوکر بیگانه و دیکتاتور بوده، در دوره 50 ساله پهلوی، اینهمه ستاره های درخشان علمی و فرهنگی متولد شدند ولی در حکومت ولایت فقیه این روند متوقف شد؟ کدامیک دشمن اندیشه بودند، حکومت شاهنشاهی یا حکومت فقها؟ اگر حتی ادبیات و علوم و هنر را غیر اسلامی بشمار بیاوریم، جمهوری اسلامی چند نفر فیلسوف اسلامی و مفسر قرآن و نهج البلاغه و اسلام شناس در این سی و یک سال تحویل جامعه داده است؟ چند تا علامه طباطبائی و مطهری و علامه جعفری و شریعتی ساخته اند؟ آیا این تئوری عقب مانده و ضد عقلانی ولایت فقیه نیست که مسبب این نازائی است؟ فیلسوف و اسلام شناس و مفسر قرآن پیشکش، حتی نویسنده معمولی و صاحب قلمی هم که حرفی برای گفتن داشته باشد ندارند. آیا این کویر خشک و بی محصول فکری و فرهنگی را هم می توانند به گردن توطئه های استکبار جهانی بیندازند؟ آیا دستان امپریالیسم از آستین حوزه ها هم بیرون آمده و مانع تولد اندیشمندان ساخت «جمهوری اسلامی» شده است؟ تنها توفیق جمهوری اسلامی تربیت تعدادی لُمپَن در عرصه های سیاسی و هنری بوده که اوج هنرشان، ساخت فیلمی است که بواسطه تمسخر جبهه های جنگ و رزمندگان، تماشاچی را بخاطر تشابه بوی تراوشات فکری کارگردان با بوی گاز شیمیایی، به خندیدن دعوت می کند. لودگی و انحطاط فکری بجای هنر به مخاطبین قالب شده و افتخار می کنند که فروش میلیاردی داشته اند ولی قادر به درک این نکته نیستند که مردم به خودزنی و به تمسخر ارزشهای ادعایی حکومت توسط پایورانش می خندند و نه به هنر فیلمسازی ایشان. موفقیت دیگرشان نیز دانشمندانی هستند که از کارتون تام و جری تا سیندرلا را تفسیر علمی می کنند یا اینکه در شوهای تلویزیونی با ادبیات چاله میدانی، رخدادهای داخلی و بین المللی را تجزیه و تحلیل می کنند. در مصاف با جنبش سبز نیز حکومت با فقر و تهیدستی کامل وارد میدانی شده است که پیشاپیش بازنده آن است. جنبش سبز سرشار از اندیشمندانی است که تولید «فکر» می کنند و با عمیق ترین استدلالها حکومت را به چالش می کشند و در مقابلشان عده ای قرار دارند که طبق بخشنامه و دستورالعمل، به فحاشی و لگدپراکنی مشغولند. کافی است یکی از نشریات یا وبگاههای ایشان را مورد نظر قرار دهید، بآسانی می توان حدس زد که دستورالعمل این هفته چیست، به چه کسانی باید حمله کنند و چه لیچارهایی را باید تکرار کنند. حکومت هم دلش خوش است که تعدادی حقوق بگیر را در تویتر و فیسبوک و فریندفید و سایر مراجع اینترنتی، یا اینکه در نشریات زنجیره ای دولتی، و یا در خبرگزاریهای ارگانی، مأمور مقابله با اندیشه های سبز مردم ایران نموده است. حکومت باطومی، حتی در عرصه های فکری نیز فقط امکان استفاده از خشونت و سرکوب را دارد و محروم از هر گونه منطق. ولی حکومت بزودی از این خطای فاحشش بر خود خواهد لرزید. اینترنت پرسرعت و بدون فیلتر، کانالهای ماهواره ای بدون پارازیت و نشریات و مقالات مخالفین حکومت، با دست و دل بازی در اختیار حقوق بگیران حکومت در حوزه های علمیه و سپاه و بسیج قرار گرفته تا بخیال خودشان این مأموران حکومت، مخالفین و فعالین جنبش را رصد نموده و با آن مقابله نمایند، غافل از اینکه این جنبش سبز است که آرام آرام و با منطق و اندیشه، اکثریت این افراد را جذب نموده و با جنبش آزادیخواهی مردم ایران همراه و همداستان خواهد نمود. در نبرد خیابانی، پیروزی نصیب خشونت ورزان و چماق بدستان و چاقوکشها و اراذل و اوباش حکومتی خواهد بود که در سایه باطوم و گاز اشک آور و کهریزک و اوین به صحنه می آیند. اما در «نبرد اندیشه ها» این جنبش سبز است که پیروز میدان بوده و پیروزی در این نبرد، سرنوشت ساز است. حکومت بدست خود کانالهای ارتباطی آزادیخواهان با پایوران رژیم را فراهم آورده و جنبش سبز بخوبی دارد از این فرصت طلائی بنفع خود بهره می برد.
با ۸۵ امتیاز و ۲ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


برغم بالاگرفتن بحران سیاسی در تایلند که به کشته شدند دست کم 15 نفر در بانکوک انجامید، نخست وزیر این کشور گفت از سمت خود استعفا نخواهد داد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از بانکوک،"ابهیسیت وجاجیوا" نخست وزیر تایلند شنبه درپی درگیری های خشونت آمیز نیروهای امنیتی و معترضان ضد دولت در پایتخت اعلام کرد از مقام خود کناره گیری نخواهد کرد. طرفداران تاکسین شیناواترا، نخست وزیر سابق تایلند چند روز است که پایتخت این کشور را صحنه زد و خورد و اعتراضات کرده و خواستار بازگشت او به قدرت هستند. طرفداران شیناواترا را با نام پیراهن قرمزها می شناسند.
با ۸۲ امتیاز و ۸ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


خانواده عمادالدین باقی، سرانجام توانستند با وی ملاقات کنند. این ملاقات بصورت کابینی انجام شد. یعنی از پشت شیشه باقی را دیدند و با گوشی تلفن با او صحبت کردند. عمادالدین باقی که جرم بزرگ او انتشار نخستین تحقیق در باره مبانی نظری و شکل گیری انجمن حجتیه با عنون "حزب قاعدون" در دوران حیات آیت الله خمینی و سپس تشکیل کانون دفاع از حقوق زندانی در سالهای اخیر است در این دیدار گفت: این که فرد یا افرادی را در یک محیط کوچک در بسته مدت ها نگه دارند و امکاناتی مانند روزنامه، کتاب، تلوزیون و حقوقی که در قانون پیش بینی شده را از او بگیرند نوعی شکنجه آشکار است. با زندانی شدن ما و وضعیتی که بوجود می آورند تنها حقانیت آنچه که قبلا در دفاع از حقوق بشر و حقوق زندانیان نوشته و انجام می دادم اثبات می شود. بر اساس ماده 597 قانون مجازات اسلامی عدم رسیدگی به شکایت و تظلمات زندانی جرم است ومتخلف مجرم است و باید مجازات شود.» از آنجا که دادسرا به داخل زندان اوین منتقل شده، وکلای زندانیان کودتا برای پیگیری پرونده ها با مشکل مواجه هستند.
با ۸۲ امتیاز و ۱۰ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


بیش از صد روزنامه‌‌نگار و وب‌نگار ایرانی، با انتشار نامه‌ای سرگشاده به رییس قوه قضاییه خواستار آزادی همکاران در بند خود شده‌اند.این درخواست روزنامه‌نگاران مورد حمایت بسیاری از وکلای مدافع حقوق روزنامه‌نگاران نیز قرار گرفت. روزنامه‌نگاران در این نامه با اشاره‌ای کوتاه به شرایط امنیتی که پس از انتخابات در ایران رخ داد و تا امروز همچنان ادامه دارد، از آیت‌الله آملی لاریجانی به‌عنوان بالاترین مقام قضایی خواسته‌اند که هرچه سریعتر شرایط آزادی و بازگشت دوباره را به کانون گرم خانواده و تحریریه رسانه‌ها فراهم کند. اکنون مسعود باستانی، عمادالدین باقی، عماد بهاور، علیرضا بهشتی‌شیرازی، محمد جوادی‌حصار،محمد داوری، احمد زیدآبادی، عیسی سحرخیز، هنگامه شهیدی، ابوالفضل عابدینی، مسعود لواسانی، جواد ماه‌زاده، مهدی محمودیان، یاسر معصومی، بدرالسادات مفیدی، علی ملیحی، احسان مهرابی، شیوا نظرآهاری، حسین نورانی‌نژاد و محمد نوری‌زاد ماه‌ها است که در زندان به‌سر می‌برند
با ۸۱ امتیاز و ۱ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


در درگیری بین معترضان و پلیس در تایلند، 15 نفر کشته شدند و گزارش‏ها حاکی است که بیش از 500 زخمی نیز بر جای گذاشته است. همچنین رویترز کشته شدن فیلمبردارش را در این درگیری‏ها تایید کرد. به گزارش خبرگزاری‏های بین‏المللی، در درگیری‏های دیروز، شنبه در تایلند، بیش از 12 نفر از معترضان، دو پلیس و یک خبرنگار کشته شدند. رویترز نیز گزارش کشته شدن فیلمبردار ژاپنی‏اش را تایید کرد. همچنین گزارش شده است که بیش از 500 نفر، که بیشتر آنان جزو معترضان هستند، نیز در این درگیری‏ها زخمی شده‏اند. درگیری‏ها زمانی شروع شد که پلیس تایلند درصدد برآمد تا معترضان را از منطقه‏ای در مرکز تایلند که در آن تحصن کرده بودند، به عقب براند. زدوخوردهای شنبه در چندین بخش شهر، از جمله ناحیه یک بازرگانی عمده در بانکوک، مناطق نزدیک به ساختمان های دولتی و یک پایگاه نظامی، درگرفت. برخی از معترضین سعی کردند با پوشاندن دوربین‏های تجسسی مدار بسته پلیس آن‏ها را از کار بیاندازند. در پی این درگیری‏ها، آبهیسیت وجاجیوا، نخست وزیر تایلند، از کشته شدن مردم ابراز تاسف کرد، اما گفت که نیروهای دولتی از گلوله واقعی فقط در دفاع از خود یا برای تیراندازی هوایی استفاده کرده‏اند. همچنین درگیری‏ در شهرهای دیگری از تایلند نیز گزارش شده است. تظاهر کنندگان سرخپوش، که اکثرا از تاکسین شیناواترا نخست وزیر سابق پشتیبانی می‏کنند، نزدیک به یک ماه است که بیشتر مناطق پایتخت را بسته‏اند. آن‏ها می‏خواهند نخست وزیر استفا دهد و انتخابات در زمانی زودتر برگزار شود. دولت تایلند احکام دستگیری حد اقل ۱۷ نفر از رهبران سرخپوشان را صادر کرده است اما معترضان می‏گویند قصد دارند اعتراضات خود را دست کم یا مراسم سال نوی تایلند ادامه دهند.
با ۷۹ امتیاز و ۰ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


سید علی در بیانات اخیرت دولت اوباما را دولت شریر خواندی و ناخود آگاه یاد دولت محبوبت احمدی نژاد افتادم.براستی کدامیک شرارت دارید .دولت مورد حمایت تو یا اوباما؟ فجایع کهریزک و کشتارهای ددمنشانه دختران و پسران جوان کشور با وحشیانه ترین روشهای سرکوب چه کسی را شرور معرفی می کند؟فقر و فحشاء و هزاران هزار بدبختی که بر ملت ایران روا داشته ای چه لقبی را شایسته تو می کند؟ سید علی خان هنوز زخم فجایعی که سربازانت در جای جای کشور آفریدند بر پیکره بسیاری برجای مانده .بدون شک اگر دولتی لقب دولت شریر برازنده اش باشد آن دولت، دولت مورد حمایت تو یعنی دولت کودتایی احمدی نژاد است و بس
با ۷۵ امتیاز و ۰ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


جبهه‌ی متحد برای دمکراسی از هوادارانش در سراسر کشور خواسته است، به بانکوک آمده و به مبارزه برای دمکراسی بپیوندند. طبق گزارش‌های روزنامه‌ها، بخش‌های زیادی از بانکوک در محاصره قرار دارد. تقریبا در تمامی شهر ایستگاه‌های بازرسی برپاشده تا از ورود سرخ جامگان به بانکوک جلوگیری شود.
با ۷۴ امتیاز و ۸ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


در جریان درگیرى‌هاى خیابانى میان معترضان و نیروهاى امنیتى در بانکوک دست‌کم ۱۸ نفر کشته و صدها نفر دیگر زخمى شده‌اند که در میان کشته شدگان یک خبرنگار و دو سرباز ارتش تایلند نیز به چشم می‌خورند. به گزارش خبرگزارى رویترز بر اساس اعلام منابع بیمارستانى روز شنبه در جریان درگیرى‌هاى خیابانى میان معترضان و نیروهاى دولتى در بانکوک، پایتخت تایلند، دست‌کم ۱۸ نفر کشته وشمارى از نیروهاى امنیتى زخمى شده‌اند. یک خبرنگار عکاس خبرگزارى رویترز و دو سرباز تایلندى نیز در میان کشته‌شدگان حوادث روز شنبه در بانکوک به چشم مى‌خورند. یکى از سخنگویان ارتش تایلند نیز با تایید این اخبار اعلام کرد، پنج تن از سربازان تایلندى توسط معترضان سرخ‌پوش به گروگان گرفته شده‌اند. درگیرى‌هاى خونین روز شنبه در تایلند شدیدترین درگیرى‌ها در این کشور در ۲۰ سال گذشته به شمار مى‌آید. هر چند بر اساس برخى گزارش‌ها در جریان زد و خوردهاى خیابانى در بانکوک میان معترضان و نیروهاى امنیتى گلوله‌هاى جنگى نیز به کار رفته است، اما یکى از سخنگویان ارتش تایلند اعلام کرد، نیروهاى امنیتى تنها اقدام به تیراندازى هوایى کرده‌اند. با این حال گفته مى‌شود، بسیارى از مجروحان بر اثر اصابت گلوله زخمى شده‌اند. بر اساس اعلام ارتش تایلند، ۶۰ تن از نیروهاى امنیتى این کشور نیز در میان مجروحان به چشم مى‌خورند.
با ۷۳ امتیاز و ۰ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


بیش تر از یک ماه است که پشت دیوارهای بلند اوینی بدون هیچ پاسخی و بدون هیچ اتهام مشخصی . این روزها که هر کس اتهام های ناباورانه ای را به دوش می کشد منتظریم تا ببینیم به تو چگونه اتهامی را می توانند روا دارند. کدام اتهام است که بتواند توان به دوش کشیدن دفاع از حقوق دیگران را داشته باشد . کدام اتهام یارای اینهمه مهربانی و دغدغه انسانی زیستن را دارد . دیوارهای بلند اوین این روزها در مقابل کسانی که به جرم دوست داشتن انسانها در بندند خجالت زده است. چون با اینهمه بلندی هنوز نتوانسته درمقابل بلندی ایمانتان عرض اندام کند . در وبلاگت نوشته ای که، نوشتن راهی است برای خلق دنیایی بدون خدا و تقدیر و درد . نوشته ای که دغدغه انسان داری اما دوست من خداوندان تقدیر و درد انسان را به بهانه نوشتن در بند می کنند تا جامعه پر از خدا ، تقدیر و درد باشد . گفته اند نصور نقی پور تحت فشار است و از خانواده می خواهد تا کارش را پیگیری نکنند گفته اند فشار بر نصور بسیار است تا اعتراف کند . دوست من مقاومت نکن و اعتراف کن . اعتراف کن که انسانها را دوست داری . اعتراف کن به دنبال عشق و آزادی بوده ای ،که زیبایی را دوست می داری ، که دغدغه انسان داری. اعتراف کن برای اشک چشم مادران عزادار گریسسته ای . اعتراف کن 14 ساعت کار در شبانه روز باعث نشده که به روز مرگی دچار شوی . اعتراف کن دغدغه نان مانع اندیشیدنت نشده است، که صدای پر مهیب کارخانه محل کارت نیز مانع شنیدن صدای رنج انسانها نشده است . اعتراف کن ... اینهمه اعترافات برای زندانی بودنت کافی است نصور عزیز. پس در زندان بمان تا تاوان همه دوست داشتن هایت را بدهی زیرا در این سرزمین بهای دوست داشتن زندان و شکنجه است . انتشار: کمپین 11 اسفند
با ۷۲ امتیاز و ۳ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


تحول سبز : خانواده عمادالدین باقی روز 5 شنبه با او ملاقات کابینی داشتند. فاطمه کمالی همسر باقی گفت:« به دلیل اینکه در 102 روز گذشته هیچ قاعده منظمی در باره ملاقات و حتی تماس تلفنی باقی وجود نداشت ما برای پیگیری به زندان مراجعه کردیم و از آنجایی که روزهای 5 شنبه روز ملاقات کابینی است خواستار ملاقات شدیم که این دیدار صورت گرفت و توانستیم باقی را از از پشت شیشه ببینیم و با گوشی تلفن با او صحبت کنیم.» کمالی با اطلاعاتی که در اختیار جرس گذاشت روحیه باقی را بسیار عالی توصیف کرد اما نسبت به اینکه وی همچنان در بند 240 در یک سلول بسته و بدون هرگونه امکاناتی نگهداری می شود ابراز تعجب کرد. به خصوص اینکه بازجویی باقی بیش از دو ماه است که تمام شده و قرار بود آزاد شود و او اکنون با قرار وثیقه و بدون هرگونه بازجویی در بازداشت موقت است.» او گفت:« باقی تاکید داشته است که نگهداری در چنین شرایطی خلاف مصرح آیین نامه سازمان زندان ها و آیین نامه بازداشتگاههای امنیتی است و این وضعیت که فرد یا افرادی را در یک محیط کوچک در بسته مدت ها نگه دارند و امکاناتی مانند روزنامه ، کتاب، تلوزیون و حقوقی که در قانون پیش بینی شده را از او بگیرند نوعی شکنجه آشکار است. » به گزارش تحول سبز ، همسر باقی افزود:« باقی گفت با زندانی شدن ما و وضعیتی که به وجود می آورند تنها حقانیت آنچه که قبلا در دفاع از حقوق بشر و حقوق زندانیان نوشته و انجام می دادم اثبات می شود و معلوم است تا اجرای حقوق شهروندان فاصله بسیاری داریم.» فاطمه کمالی گفت:« باقی دو ماه اخیر را بدون ابلاغ قرار در بازداشت به سر می برد و در حالی که حدود دوهفته به پایان چهار ماه بازداشت مانده است هنوز برای تمدید قرار بازداشت دو ماهه دوم هیچ گونه قراری به باقی ابلاغ نشده است و طبیعتا حق اعتراض برای قرار بازداشت هم از او سلب شده است که این هم غیر قانونی و نقض آشکار حقوق متهم است .» کمالی همچنین بار دیگر یاد آور شد همسرش شکایتی را درباره وضعیت خود نوشته که تاکنون هیچ گونه رسیدگی نسبت آن صورت نگرفته است. این در حالی است که باقی تاکید کرد« بر اساس ماده 597 قانون مجازات اسلامی عدم رسیدگی به شکایت و تظلمات زندانی جرم است ومتخلف مجرم است و با ید مجازات شود.» همسر باقی محتوای شکایت را از نظر باقی بسیار مهم دانست و اظهار کرد:« او از محتوا چیزی نگفت و پیگیری آن را از سوی وکلا خواستار شد. این در حالی است که به دلیل انتقال دادسرا به داخل زندان اوین ، وکلا برای پیگیری پرونده با مشکل مواجه هستند.» کمالی افزود:« امیدواریم همانطور که فرایند رسیدگی بر توقف آزادی باقی در ابهام قرار دارد، عدم رسیدگی به شکایت او نیز به همان سرنوشت و ابهام دچار نشود.»
با ۷۱ امتیاز و ۰ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز یکشنبه 11 – 4 – 2010 اعلام کرد قصد دارد از باراک اوباما به دلیل آنچه که تهران تهدید آمریکا به حمله با سلاح اتمی علیه ایران تلقی کرده به سازمان ملل شکایت کند. رئیس جمهور آمریکا اخیرا محدودیت های جدیدی برای استفاده از سلاح اتمی اعمال کرده و تاکید کرد واشنگتن از سلاح اتمی علیه کشورهایی که این نوع سلاح را ندارند استفاده نخواهد کرد اما ایران و کره شمالی را از این قانون مستثنی کرد. رامین مهمان پرست سخنگوی وزارت خارجه در گفتگو با خبرگزاری فارس گفت :" ما رسماً نسبت به این گونه تهدیدات، شكایت خودمان را به سازمان ملل تقدیم می ‌كنیم." درهمین حال آیت الله خامنه ای رهبرجمهوری اسلامی ایران گفته است :" این سخن بسیار عجیب است و دنیا نباید از آن بگذرد زیرا در قرن بیست و یكم كه قرن ادعاهای حمایت از حقوق بشر و مبارزه با تروریسم است، رئیس یك كشور تهدید به حمله اتمی می كند." آیت الله خامنه ای در دیدار با فرماندهان عالی نظامی این کشور افزود : " معنای اینگونه سخنان این است كه دولت امریكا، دولتی شریر و غیرقابل اعتماد است." آمریکا به همراه همپیمانان خود به دنبال وضع تحریم های جدید علیه ایران است اما ایران می گوید تحریم ها باعث توقف برنامه اتمی نخواهد شد. آیت الله خامنه ای گفت: " امریكاییها در سالهای اخیر تلاش زیادی كردند تا بگویند جمهوری اسلامی ایران در موضوع هسته ای غیرقابل اعتماد است در حالیكه اكنون مشخص است، غیرقابل اعتماد، آن دولتهایی هستند كه بمب اتمی دارند و با بی حیایی دیگران را تهدید به بمب اتم می كنند بنابراین سخنان رئیس جمهور آمریكا، رسوا كننده است." از سوی دیگر وزیر دفاع ایران از ساخت سامانه دفاعی جدیدی تحت عنوان " مرصاد " خبرداد. احمد وحیدی در گفتگو با تلوزیون دولتی گفت :" این يک سامانه پدافندی ميان‌برد است و قادر خواهد بود هواپيماهای مدرن را در ارتفاع پست و متوسط منهدم کند."
با ۷۱ امتیاز و ۲ نظر سیاست فرستاده شده در بخش
نظرات

 


عمادالدین باقی با وجود پرداخت وثیقه از سوی خانواده‌اش، هنوز پس از سه ماه بازداشت در زندان بسر می‌برد. آقای باقی وضعیت جسمی نامطلوبی دارد، مریم باقی درباره وضعیت نگهداری پدرش در زندان می‌گوید: «الان در سلولی نگهداری می‌شوند که یک سلول بسته است، بدون اینکه هیچ وسیله‌ای در اختیارشان باشد. یعنی حتی روزنامه، کتاب، هیچی ندارند و یکی از افراد القاعده هم‌سلولی ایشان است. به هر حال کسی را که قرار بوده آزاد شود، در چنین شرایطی همچنان نگه داشته‌اند و این کاملا خلاف قانون است».
با ۷۰ امتیاز و ۱ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


مير حسين موسوي در ديدار با سخنگوي سازمان دانش آموختگان خاطرنشان کرد که جلوي آمدن بهار را نمي توان گرفت، بهار آمدني است. به گزارش سایت تحول خواهی وی افزود:نمي توان جنبش اعتراضي مردم را همچون نقاشي در نظر گرفت كه طراح آن از قبل تمام خصوصيات و ويژگي هاي آن را در ذهن دارد و آنگاه بر اساس آن طرح خود را به تصوير مي كشد، بلكه عليرغم قابل تصور بودن طرح و شماي كلي آن ، بايد گفت كه بخش ها و جزييات آن به مرور زمان و متناسب با شرايط مكاني و زماني شكل خواهند گرفت. اعضاي شعبه اصفهان سازمان دانش آموختگان ايران(ادوار تحکيم وحدت) ،روز پنج شنبه (18 فروردين) براي ديدار با عبدالله مومني، سخنگوي سازمان دانش آموختگان در منزل ايشان حضور يافتند. در اين ديدار كه مصادف با حضور مهندس مير حسين موسوي و زهرا رهنورد همسر ايشان بود ،حاضرين ضمن ابراز آرزوي سلامتي براي عبدالله مومني و ديگر زندانيان و آسيب ديدگان حوادث پس از انتخابات خرداد ماه سال گذشته ، به بحث و تبادل نظر پيرامون اوضاع جاري پرداختند. مير حسين موسوي در اين ديدار با ذكر اين موضوع كه بهار آمدني است و نمي توان جلوي آمدن آن را گرفت نسبت به آينده جنبش اعتراضي مردم بسيار ابراز اميدواري كرد . ميرحسين موسوي در پاسخ به سوالي در ارتباط با انگيزه ايشان براي حضور در صحنه پس از انتخابات ،انگيزه اصلي خود جهت احقاق حقوق ملت را برگرفته از اصول اخلاقي ،انساني و اسلامي دانست و عنوان نمود كه وظيفه اخلاقي ما بايد اين باشد كه بطور واقع گرايانه آنچه را كه سياه است ، سياه و آنچه را كه سفيد مي باشد سفيد اعلام كنيم .وي ادامه داد زماني كه ملت ايران پس از انتخابات با تمام وجود در صحنه حضور پيدا كرد بنده نيز بر خود مي دانستم كه دركنار آنها باشم و يا به طور واضح تر دنبال آنها بدوم .
با ۷۰ امتیاز و ۰ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 


رياست محترم قوه قضائيه؛ آيا پلمپ دفتر رسمي تنها انجمن صنفي مورد اعتماد روزنامه‌نگاران، زنداني بودن دبير اين انجمن و به زندان افتادن ده‌ها روزنامه‌نگار و وب‌نگار به اين معني تلقي نمي‌شود كه جمهوري اسلامي ايران، تحمل روزنامه‌نگاران و انتقادات علني آنها را ندارد؟ و اين برداشت در افكار عمومي، آيا بدترين نوع تبليغ عليه نظام و خشن و غير منطقي جلوه‌دادن چهره‌ي آن نيست؟ از سوي ديگر آيا تعيين عناوين مجرمانه و توسعۀ جرم‌انگاري توسط دستگاه‌هاي ذيربط كه تنها وظيفه‌شان اجراي قوانين مصوب مجلس شوراي اسلامي است، دخالت در وظايف قواي مربوطه (مقننه و قضائيه) و در نهايت رويه‌اي عليه استقلال دستگاه قضايي و به معني مخدوش كردن چهره نظام نيست؟ اگر نوشتن يك مقاله در يك نشريه يا وب‌سايت و يا مصاحبه با يك رسانه‌ي غير ايراني حسب ادعا منجر به مخدوش شدن چهره‌ي نظام مي‌شود، آيا ماه‌ها برخورد با روزنامه‌ها و روزنامه‌نگاران و وب‌نگاران زنداني كه ضوابط دادرسي عادلانه در مورد آنها رعايت نشده است، خدشه‌اي بر چهره‌ي نظام وارد نمي‌كند؟ رياست محترم قوه قضائيه؛ با گذشت حدود چهار ماه از بازداشت دبير انجمن صنفي روزنامه‌نگاران ايران و با توجه به اخبار منتشر شده، نگراني از وضعيت ايشان افزايش يافته است و در شرايطي كه همزمان با سركار خانم مفيدي بسياري از همكاران و دوستان روزنامه‌نگار و وب‌نگار ديگر در زندان به‌سر مي‌برند، اين نگراني‌ها روزبه‌روز بيشتر مي‌شود. ما روزنامه‌نگاريم. وظيفه‌ي ما خبررساني و تحليل اوضاع سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي كشور است. وظيفه‌ي ما ترسيم سيماي واقعي از هرآن چيزي است كه در حال اتفاق افتادن است. و البته انتقاد بديهي‌ترين «حق» ما است. دوستان و همكاران ما را آزاد كنيد تا به وظيفه‌ي خود عمل كنند.
با ۶۸ امتیاز و ۱ نظر اجتماعی فرستاده شده در بخش
نظرات

 
 با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به subscribe@balatarin.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.



--

__._,_.___
Recent Activity:
This is a non-political list.
MARKETPLACE

Do More for Dogs Group. Connect with other dog owners who do more.


Welcome to Mom Connection! Share stories, news and more with moms like you.


Hobbies & Activities Zone: Find others who share your passions! Explore new interests.

.

__,_._,___

هیچ نظری موجود نیست:

بايگانی وبلاگ