کتاب های فارسی - آرشیو این وبلاگ در پایین صفحه قرار دارد

stat code

stat code

۱۳۸۹ خرداد ۲۱, جمعه

[farsibooks] Fwd: خبرنامه وب‌سایت رادیو فردا - 2010/06/11 08:39:45 ب.ظ

 



---------- Forwarded message ----------
From: <radiofarda@list.radiofarda.com>
Date: 2010/6/11
Subject: خبرنامه وب‌سایت رادیو فردا - 2010/06/11 08:39:45 ب.ظ


خبرنامه وب‌سایت رادیو فردا
 
خبرنامه وب‌سایت رادیو فردا
2010/06/11 08:39:49 ب.ظ
خبرهای کوتاه از ایران و جهان

تازه‌ترین فیلترشکن رادیو فردا:
daresiah.com
 
سرخط‌ خبرها

پوتین در دیدار با سرکوزی: روسیه فعلا به ایران موشک پیشرفته نمی دهد
ولادیمیر پوتین، نخست وزیر روسیه امروز با نیکلا سرکوزی، رئیس جمهموری فرانسه در پاریس گفتگو کرد. آقای پوتین روز پنج شنبه پس از ورود به پاریس با فرانسیس فِیُون، نخست وزیر فرانسه دیدار کرده بود. موضوع گفتگوهای دو طرف، همکاری در بخش های انرژی ، هوا – فضا و خرید یک ناو جنگی ساخت فرانسه با فناوری پیشرفته اعلام شده بود. در صورت توافق، این برای نخستین بار خواهد بود که چنین شناور پیشرفته ای از جانب یکی از اعضای ناتو به روسیه فروخته می شود. به گزارش خبرگزاری ها، ولادیمیر پوتین به نیکلا سرکوزی گفته است که روسیه فعلا به ایران موشک های پیشرفته تحویل نخواهد داد. همزمان، سازمان عفو بین الملل از دولت فرانسه خواسته بود تا مسئله نقض حقوق بشر در روسیه را مطرح کند.


جام جهانی فوتبال در آفریقای جنوبی آغاز شد
جام جهانی فوتبال با اولین بازی بین تیم آفریقای جنوبی، میزبان مسابقات، و تیم مکزیک آغاز شد. جیکوب زوما، رئیس جمهوری آفریقای جنوبی مراسم آغاز بازی ها را افتتاح کرد. فرانسه و اروگوئه، دو تیم دیگر ِ گروه یک نیز امروز رقابت خواهند کرد. برنامه های جام جهانی فوتبال از دیشب با اجرای کنسرت بزرگی در ژوهانسبورگ گشایش یافت. 32 کشور در جام جهانی امسال رقابت می کنند.


ایران: تکلیف سه جوان آمریکایی زندانی در تهران احتمالا بزودی روشن می شود
محمد جواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه جمهوری اسلامی می گوید مقامات همچنان در حال تحقیق درباره سه جوان آمریکایی بازداشت شده در ایرانند و و احتمالا بزودی تصمیم خواهند گرفت که آنها باید محاکمه شوند یا خیر. این سه جوان آمریکایی حدود یک سال پیش در منطقه کوهستانی مرزی ایران با کردستان عراق در حال کوهنوردی بازداشت شدند و بارها اعلام شده است که تکلیف آنها بزودی روشن می شود. محمد جواد لاریجانی که برای ارائه گزارش کارنامه حقوق بشر ایران به مقر سازمان ملل در ژنو رفته بود، در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد احتمال تاثیر تصویب قطعنامه تازه علیه ایران بر پرونده سه آمریکایی، گفت که تصور نمی کند تاثیری داشته باشد. او باردیگر آمریکا را متهم کرد که شش ایرانی از جمله شهرام امیری را ربوده است. کشورهای غربی در جلسه روز پنج شنبه، به عدم همکاری جمهوری اسلامی با گزارشگران سازمان ملل اعتراض کردند.


احمدی نژاد: تصویب قطعنامه تازه علیه ایران اشتباه بزرگ اوباماست
محمود احمدی نژاد که برای بازدید از غرفه ایران در نمایشگاه اکسپوی 2010 به شانگهای چین رفته است، در کنفرانسی خبری، قطعنامه تازه تشدید تحریم های ایران را «کاغذه پاره» و «اشتباه بزرگ اوباما» توصیف کرد. احمدی نژاد همچنین شورای امنیت سازمان ملل را « ابزار دست آمریکا» خواند. او در مورد رای مثبت چین به این قعطنامه، گفت که این رای، تاثیری بر روابط دوستانه دو کشور نخواهد گذاشت و افزود: اما پنج قدرت جهانی که دارای سلاح هسته ای هستند، با حق وتوی خود می کوشند، انرژی هسته ای را به انحصارخود در آورند.


دیده بان حقوق بشر از تشدید خفقان در ایران ابراز نگرانی کرد
دیده بان حقوق بشر، مستقر در آمریکا، در بیانیه ای به مناسبت سالگرد انتخابات 22 خرداد در ایران، از تشدید خفقان و سرکوبی منتقدان ابراز نگرانی کرد. در این بیانیه گفته می شود که حاکمیت جمهوری اسلامی، اذیت و آزار و بازداشت فعالان حقوق سیاسی – اجتماعی و فشار بر مردم را افزایش داده است. این بیانیه می افزاید در حالیکه سال گذشته در چنین روزهایی مردم به ابراز نظرعلنی در خیابان ها می پرداختند و پس از انتخابات در راهپیمایی عظیم به نتایج آن اعتراض کردند، اکنون فضا بسیاری امنیتی شده است. دیده بان حقوق بشر همچنین می گوید: در حالیکه توجه جامعه جهانی به مسئله هسته ای ایران معطوف شده، حاکمان جمهوری اسلامی به نقض حقوق بشر ادامه می دهند.


ولادیمیر پوتین با نیکلا سرکوزی در پاریس گفتگو می کند
ولادیمیر پوتین، نخست وزیر روسیه امروز با نیکلا سرکوزی، رئیس جمهموری فرانسه در پاریس گفتگو می کند. آقای پوتین روز پنج شنبه پس از ورود به پاریس با فرانسیس فِیُون، نخست وزیر فرانسه دیدار کرد. موضوع گفتگوهای دو طرف، همکاری در بخش های انرژی و هوا – فضا اعلام شده است. آقای پوتین درباره خرید یک ناو جنگی ساخت فرانسه با فناوری پیشرفته نیز گفتگو خواهد کرد. در صورت توافق، این برای نخستین بار خواهد بود که چنین شناور پیشرفته ای از جانب یکی از اعضای ناتو به روسیه فروخته می شود. ولادیمیر پوتین نمایشگاهی فرهنگی را نیز افتتاح می کند و با مدیر شرکت فرانسوی نفت و گاز توتال نیز دیدارخواهد کرد. همزمان، سازمان عفو بین الملل از دولت فرانسه خواسته است مسئله نقض حقوق بشر در روسیه را مطرح کند.


سیزده نفر در اصابت چند موشک به وزیرستان شمالی در پاکستان کشته شدند
مقام های پاکستان می گویند دستکم 13 نفر بر اثر اصابت شش موشک به ناحیه ای در وزیرستان شمالی کشته شدند. این موشک ها ظاهرا از هواپیمای بدون سرنشین ارتش آمریکا به این ناحیه در مرز افغانستان و پاکستان شلیک شده بود. این منطقه پایگاه افراد القاعده و طالبان است. به گفته ی منابع پاکستانی برخی از کشته شدگان «خارجی» بودند. این اصطلاح برای توصیف ستیزه جویان عرب و آسیای میانه که در این منطقه فعالیت می کنند، بکار می رود.


خانواده اکبر کرمی، پژوهشگر در دادگاه قم کتک خوردند
خانواده اکبر کرمی، پژوهشگر ساکن قم، صبح پنج شنبه پس از برگزاری دادگاه او، مورد ضرب و شتم ماموران امنیتی دادگاه انقلاب قرار گرفتند. به گفته ی همسر آقای کرمی به رادیو فردا، خانواده آقای کرمی به محل دادگاه انقلاب قم رفته بودند تا در آنجا با او ملاقات کنند، اما به آنها اجازه حضور در دادگاه داده نشد و پس از پایان جلسه و موقع خروج آقای کرمی از دادگاه، عده ای سرگرم گرفتن عکس بودند که ماموران بسوی برادران او حمله کردند و آنها را کتک زدند. جلسه دادگاه اکبر کرمی بدون حضور هیات منصفه و بطور غیرعلنی برگزار شد.


نرگس محمدی ، نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر در ایران بازداشت شد
 نرگس محمدی، نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر درایران نیمه شب گذشته توسط ماموران امنیتی در خانه اش بازداشت شد. خانم محمدی که مادر دو فرزند دوقلوی خردسال است، رییس هیئت اجرایی شورای صلح ایران نیز هست. پس از انتخابات 22 خرداد ماه سال گذشته، فشار بر کانون مدافعان حقوق بشر مانند سایر نهادهای مدنی ایران افزایش یافته است. نرگس محمدی پیش از این نیز چند بار به دادگاه انقلاب احضار شده بود.


26 نفر در خشونت های شهر اوش در قرقیزستان کشته شدند
 وزارت بهداشت قرقیزستان اعلام کرده است که  خشونت های پنج شنبه شب در شهر اوش Osh در جنوب این  کشور، دستکم 26 کشته و بیش از 400 زخمی  برجای گذاشته است. به گفته مسئولان امنیتی، چند هزار جوان با یکدیگر درگیر شده، شیشه های ساختمان ها را شکستند و چند خودرو را به آتش کشیدند.  علت این درگیری ها هنوز روشن نیست. برخی گزارش ها، خشونت ها را ناشی از  اختلافات قومی بین قرقیزها و ازبک ها  ذکر می کنند.  دولت موقت قرقیزستان در اوش و چند شهر دیگر وضعیت فوق العاده اعلام کرده است.  شهر اوش زادگاه  قرمان بیک باقی یف،  رئیس جمهوری برکنار شده  قرقیزستان است.  


جام جهانی فوتبال تا ساعاتی ديگر در آفريقای جنوبی آغاز می شود
 مسابقات جام جهانی فوتبال تا ساعاتی ديگر با اولين بازی بين تيم آفريقای جنوبی، ميزبان مسابقات، و تيم مکزيک آغاز می شود. اين دو تيم  در سووتو ( Soweto)  بازی می کنند. فرانسه و اروگوئه، دو تيم ديگر ِ گروه يک نيز در کيپ تاون (Cape Town) رقابت خواهند کرد. برنامه های جام جهانی فوتبال از ديشب با اجرای کنسرت بزرگی در ژوهانسبورگ گشايش يافت. جيکوب زوما، رئيس جمهوری آفريقای جنوبی در اين مراسم گفت که برگزاری جام جهانی در اين کشور نشان می دهد که آفريقای جنوبی توانايی اداره چنين رويدادهای بزرگی را دارد. ۳۲ کشور در جام جهانی امسال رقابت می کنند. ديشب در حادثه ای غم انگيز، يکی از نواده های نلسون ماندلا هنگام بازگشت از جشن بزرگ برگزاری جام جهانی در اين کشور، در تصادف اتومبيل جان خود را از دست داد. نلسون ماندلا که 91 سال دارد، به علت کهولت سن و حادثه دیشب، قادر به شرکت در مراسم گشایش مسابقات نیست.


ارتش آمريكا كنترل اردوگاه اشرف را به نيروهاى عراقى مى سپارد
ارتش آمريكا تا كمتر از يك ماه ديگر كنترل يك اردوگاه نظامى در نزديكى قرارگاه اشرف را به نيروهاى عراقى مى سپارد .اين خبر يكسال پس از آن اعلام مى شود كه در يورش نيرو هاى امنيتى عراق به داخل اردوگاه  اشرف، و بالا گرفتن درگيريها ۱۱  نفر از ساكنان  اردوگاه  كشته و ده ها تن ديگر زخمى شدند.حضور اعضاى سازمان مجاهدين خلق در اردوگاه اشرف ، مدت هاست به عنوان عاملى تحريك كننده براى دولت شيعه عراق محسوب مى شود و ساكنان اشرف از سوى ديگر بيم از آن دارند كه در صورت از دست دادن آن اردوگاه و حمايت  نيروهاى آمريكاىى در عراق، با خشونت  هاى بيشترى در آن كشور مواجه شوند.ارتش آمريكا در پى سرنگون شدن  صدام حسين در سال ۲۰۰۳ بر اساس يك توافقنامه، برمبناى كنوانسيون ژنو، حفاظت بيش از ۳۰۰۰ ساكنان اردوگاه اشرف را در خاك عراق بر عهده گرفت. نيرو هاى آمريكايى  سال گذشته بر پايه  يك توافق نامه امنيتى جديد با دولت عراق اجراى  توافقنامه قبل را متوقف كردند اما همچنان به حضور خود در نزديكى اردوگاه يا شهرك اشرف ادامه دادند.ساكنان اشرف، به دليل ترس از دستگيرى و خطر اينكه به ايران تحويل داده شوند تمايلى به ترك اردوگاه مذكور ندارند . 


در قرقيزستان وضعيت فوق العاده اعلام شد
بر اثر نا آرامى ها در شهرى واقع در جنوب قرقيزستان دستكم شش نفر كشته شدند.اين نا آرامى ها پس از آن رخ داد كه دولت انتقالى اين كشور در شهر «اُش Osh» وضعيت فوق العاده اعلام كرد و نيروهاى نظامى به همراه خودروهاى زرهى به اين شهر فرستاد تا نا آرامى هاىى را كه بر اثر مقابلۀ گروه هاىى از جوانان رقيب پديد آمده بود، متوقف سازد.وزير بهداشت و درمان قرقيزستان اعلام كرد در جريان درگيرى ها شش نفر كشته و ۶۸ نفر زخمى شدند كه در ميان زخمى شدگان پنج نفر وضعيت وخيمى دارند.سخنگوى دولت موقت قرقيزستان، فريد نيازوف گفت وضعيت اضطرارى در شهر «اُش Osh» و سه منطقۀ همجوار آن «قره سوKarassu» ، «آراواArava» و «اوزگِنUzgen» برقرار شده و دستكم تا ۳۰ خرداد ادامه مى يابد.مسئولان قرقيزستان همچنين در اين مناطق حكوت نظامى برقرار كرده اند و وزير كشور به همراه وزير دفاع قرقيزستان براى بررسى اوضاع به منطقه رفته اند.بر اساس گزارش ها حدود هزار نفر از مردم در خشونت ها سهيم بودند و در اين نا آرامى ها جوانان به شكستن شيشه ها، غارت مغازه ها وبه  آتش كشيدن اتومبيل ها پرداخته اند.جنوب قرقيزستان مركز قدرت رييس جمهورى سابق اين كشور است كه حدود ۲ ماه پيش از كار بركنار شد. 


زهرا رهنورد به مناسبت سالگرد ۲۲ خرداد بيانيه اى صادر كرد
زهرا رهنورد همسر ميرحسين موسوى از سران اصلاح طلبان به مناسبت سالگرد انتخابات بحث برانگيز ۲۲ خرداد بيانيه اى صادر كرد.خانم رهنورد در اين بيانيه تاكيد كرده كه هنوز هم فرصت باقى است.وى افزوده جنبش سبز كه از بطن اصلاحات برخاسته، برانداز نيست بلكه اصلاحگر و در پى تحقق خير عمومى است، لهذا حاكميت مى تواند به حداقلهاى مطالبات ملت پاسخ مثبت دهد و بطور نسبى شرايط بحرانى را آرام نمايد و بر دل مادران و فرزندان و خانواده هاى داغدار مرهم نهد.وى در اين بيانيه ، همچنين خواستارآزادى بى قيد و شرط زندانيان سياسى و عذر خواهى از سيد حسن خمينى شده است.در بيانىۀ خانم رهنورد رئوس آرمان هاى مردم در ۷ مورد خلاصه شده كه عبارتند از:آزادى بدون قيد و شرط زندانيان سياسى،٫ آزادى مطبوعات، قلم، بيان و انديشه،برگزارى انتخابات آزاد،اقدام به حل و فصل قوانين تبعيض آميز و قىّم مآبانه نسبت به زنان، موضعگيرى واقع گرايانه در برابر تحريمهايى كه عمدتاً ناشى از رفتار غلط حاكميت در سطح ملى و بين المللى است، با جلب رضايت مردم،احترام به اقليتها و ايجاد امكانات رشد و توسعه فرهنگى براى تكثرهاى قومى و زبانى بعنوان فرصتى براى شكوفايى، با اعتماد بر وحدت ملى و مورد آخر عذرخواهى و دلجويى از خانوادۀ آيت الله خمينى و عذرخواهى از حسن خمينى. 


آمريكا ديپلمات ويژه اى را براى نظارت بر تحريم هاى سازمان ملل عليه ايران و كرۀ شمالى به كار گمارد
ايالات متحده روز پنجشنبه اعلام كرد يك ديپلمات متخصص به امور خلع سلاح هسته اى را براى نظارت بر روند اجراى تحريم هاى سازمان ملل عليه ايران و كره شمالى منصوب كرده است.به گفتۀ فيليپ كراولى Philip Crowley، سخنگوى وزارت امور خارجۀ آمريكا ، رابرت اينهورن Robert Einhorn كه به امور مربوط به تحريم ها عليه ايران و كره شمالى مى پردازد در اين وزارتخانه با سمت مشاور خانم كلينتون در امور مربوط به عدم تكثير و كنترل تسليحات به كار خواهد پرداخت. 


كشورهاى غربى به عدم همكارى ايران با گزارشگران حقوق بشر اعتراض كردند
دولت هاى غربى روز پنجشنبه به نقض حقوق بشر در ايران و نيز خوددارى جمهورى اسلامى از همكارى با كارشناسان سازمان ملل در اين زمينه انتقاد كردند.به گزارش خبرگزارى فرانسه، شوراى حقوق بشر در ژنو در حالى اين اعتراض را مطرح كرد كه يك مقام رسمى جمهورى اسلامى مدعى شد پنج گزارشگر ويژه حقوق بشر از ايران بازديد كرده اند. الين دوناهو، نمايندۀ آمريكا در شوراى حقوق بشر سازمان ملل در جريان جلسه بررسى پرونده نقض حقوق بشر در ايران به مداركى اشاره كرد كه در تضاد با گفته هاى نماينده جمهورى اسلامى بود و گفت:« هيچگونه گزارشگر ويژه حقوق بشر از سال ۲۰۰۶ به بعد  به ايران سفر نكرده و تمامى درخواست هاى پس از آن رد شده است.» وى از ايران خواست با گزارشگران حقوق بشر همكارى كند.      گزارش مستقل شوراى حقوق بشر سازمان ملل مى گويد در پنج سال گذشته و به رغم اين كه رييس جمهورى سابق ايران محمد خاتمى دعوت دائمى از گزارشگران حقوق بشر را در سال ۲۰۰۳ (هفت سال پيش) متعهد شده بود، نتوانسته هيچ گزارشگر و نماينده اى به ايران بفرستد.» 


هيلارى كلينتون با مردم ايران اعلام همبستگى كرد
هيلارى كلينتون، وزير خارجه ايالات متحده، روز پنجشنبه، جمهورى اسلامى را «ملغمه‌اى خطرناك» از «سركوب»، «تقلب در انتخابات» و حامى «تروريسم» خواند و اعلام كرد كه آمريكا در كنار مردم ايران است.هيلارى كلينتون درباره حاكمان جمهورى اسلامى گفت: «وقتى نگاهى بيندازيد به ملغمه‌اى از سركوب مردمشان، تقلب در انتخابات خودشان، و اين واقعيت كه آنها صادركننده و حامى فعاليت‌هاى تروريستى در گوشه و كنار جهان هستند، و همچنين تلاش براى دستيابى به جنگ‌افزارهاى هسته‌اى، حاصلش ملغمه‌اى بسيار خطرناك است.»وزير خارجه ايالات متحده تصريح كرد: «از همين روست كه ما با مردم ايران احساس همبستگى مى‌كنيم.»هيلارى كلينتون همچنين نسبت به لغو راهپيمايى ۲۲ خرداد ماه واكنش نشان داد و گفت: «اينكه اپوزيسيون، راهپيمايى را لغو كرد نه فقط باعث تاسف است... بلكه اين آشكارا نشانگر اين است كه چرا رژيم ايران چنين نگرانى عمده‌اى در سراسر جهان به وجود آورده است.» 


سينماگر ناپديد شدۀ ايرانى سرانجام به خانه بازگشت
داريوش شكوف سينماگر ايرانى مقيم آلمان كه از تاريخ ۳ خردادماه در شهر كلن آلمان ناپديد شده بود سرانجام به خانه بازگشت. وى در نخستين مصاحبه اى كه انجام داد گفت توسط چهار مرد كه به زبان عربى صحبت مى كردند ربوده شده بود.به گفتۀ آقاى شكوف ، چهار مرد عرب زبان وى را به خاطر ساختن فيلمى انتقادى عليه جمهورى اسلامى تهديد به مرگ كردند.بازپرس آلمانى اين پروندۀ آدم ربايى گفت در حال حاضر نمى تواند هيچ اشاره اى به جزييات اين پرونده كند چون تحقيقات در مورد آن ادامه دارد.سفارت جمهورى اسلامى در برلين نيز از ارائۀ هرگونه توضيحى در اين زمينه خوددارى كرد.  دو فيلم جديد داريوش شكوف كه رويكردى انتقادآميز نسبت به دولت ايران داشتند، ماه گذشته در برلين به نمايش در آمدند. 


رييس جمهورى آمريكا در مورد حل بحران فلسطينى ها و اسراييل به محمود عباس «قول جدى» داد
 باراك اوباما، رئيس جمهورى آمريكا، در ديدار با محمود عباس، رئيس تشكيلات فلسطينى گفت «وضعيت فلسطينى ها، بويژه در غزه، غيرقابل تحمل است.» آقاى اوباما همچنين قول داد يك كمك ۴۰۰ ميليون دلارى جديد به منظور خانه سازى در غزه و كرانه باخترى براى فلسطينى ها در نظر گيرد.ديدار چهارشنبه محمود عباس در كاخ سفيد با باراك اوباما، يك ماه پس از آغاز دور جديد مذاكرات غيرمستقيم اسرائيلى- فلسطينى با ميانجى گرى آمريكا صورت گرفت.ملاقات اوباما- عباس در حالى انجام شد كه حمله هفته گذشته ارتش اسرائيل به يك كشتى تركيه كه در راه رفتن به بندرغزه بود، واكنش هاى جهانى همدردى با فلسطينى هاى غزه را درپى آورده است.در همين حال، باراك اوباما به آقاى عباس «قول جدى» داد كه ديپلماسى آمريكا بحران كنونى را برطرف كند و تماس هاى اسرائيلى- فلسطينى را به گفتگوهاى مستقيم بكشاند. آقاى عباس خواهان رفع محاصره سرزمين هاى فلسطينى از سوى اسرائيل شد. 


تركيه و برزيل قطعنامه تازه عليه ايران را «اشتباه» توصيف كردند
رهبران تركيه و برزيل، در واكنش به تصويب دور تازه تحريم‌ها عليه ايران، اين اقدام را «اشتباه» و از دست دادن فرصت خواندند.تركيه و برزيل كه تلاش‌شان براى قانع كردن ايران براى مبادله  اورانيوم غنى‌شده به موفقيت رسيد اما از سوى قدرت‌هاى جهانى با سردى با ‌آن برخورد شد، در روز راى‌گيرى به قطعنامه راى منفى دادند.روز پنجشنبه، يك روز پس از تصويب قطعنامه، رجب طيب اردوغان، نخست وزير تركيه در نشست مشترك وزيران كشورهاى اتحاديه عرب و ‌تركيه‌ در استانبول، تصويب قطعنامه عليه ايران را «اشتباه» خواند.برزيل نيز نسبت به اتخاذ چنين اقدامى ابراز تاسف كرد.لوييز ايناسيو لولا داسيلوا، رئيس جمهورى برزيل گفت: «گمان مى‌كنم شوراى امنيت يك فرصت تاريخى را براى مذاكره بى‌دغدغه درباره برنامه هسته‌اى ايران را از دست داد. 


اتحاديه اروپا، تشديد تحريم ها عليه ايران را بررسی می کند
وزيران خارجه بريتانيا و آلمان، يک روز پس از تصويب قطعنامه تحريم شورای امنيت سازمان ملل عليه ايران، از بررسی تحريم های بيشتر اتحاديه اروپا عليه تهران خبردادند.قرار است وزيران خارجه اتحاديه اروپا روز دوشنبه، درباره اين تحريم ها در لوکزامبورگ به بحث و بررسی بنشينند. ويليام هيگ ، وزير خارجه بريتانيا که در يک نشست خبری همراه با گيدو وستروله، همتای آلمانی خود در برلين سخن می‌گفت، اظهار داشت: اتحاديه اروپا بايد اقدامات بيشتری افزون بر تحريم‌های سازمان ملل عليه ايران انجام دهد.وزير خارجه آلمان نيزگفت: برای دولت های بريتانيا و آلمان پذيرفتنی نيست که ايران به جنگ‌افزارهای اتمی دست يابد.روز چهارشنبه، دورچهارم تحريم‌ها عليه ايران در شورای امنيت سازمان ملل به تصويب رسيد. پيش از اين، هاورد برمن، رييس دموکرات کميته سياست خارجی مجلس نمايندگان آمريکا، از تصويب تحريم يک‌جانبه ايالات متحده عليه ايران تا پايان ماه جاری ميلادی خبر داده بود.


محمود احمدی‌نژاد به چين رفت
محمود احمدی نژاد شامگاه پنج شنبه وارد شانگهای چين شد.منابع خبری داخل ايران، دليل اين سفر را ديدار او از نمايشگاه اکسپوی ۲۰۱۰ اعلام کردند، اما برخی منابع خبری خارجی سفر محمود احمدی نژاد به شانگهای را با رای مثبت چين به قطعنامه تحريم شورای امنيت عليه ايران در روز چهارشنبه بی ارتباط ندانسته اند. جمهوری اسلامی روزِ جمعه ۲۱ خردادماه را به عنوان روز ملی خود در اين نمايشگاه انتخاب کرده است و محمود احمدی نژاد قرار است روز جمعه از سالن جمهوری اسلامی در نمايشگاه اکسپوی ۲۰۱۰ شانگهای ديدن کند.علی اکبر صالحی، رييس آژانس انرژی اتمی ايران، يک روز پس از رای مثبت چين به قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنيت، به شدت از اين کشور انتقاد کرده بود.آقای صالحی گفته بود، چين آرام آرام جايگاه محترم خود در جهان اسلام را از دست می‌دهد و روزی بيدار می‌شود که ديگر دير خواهد بود.

 

تمام حقوق بر اساس قانون کپی‌رایت برای رادیو فردا محفوظ است.




--
Sacred cows make the best hamburgers

__._,_.___
Recent Activity:
This is a non-political list.
.

__,_._,___

هیچ نظری موجود نیست:

بايگانی وبلاگ