کتاب های فارسی - آرشیو این وبلاگ در پایین صفحه قرار دارد

stat code

stat code

۱۳۸۸ اسفند ۱۰, دوشنبه

[farsibooks] نمي‌توان با تهمت زدن به افرادي كه با آنها مشكل داريم آرامش را از جامعه سلب كنيم

 

پورمحمدي در دانشگاه قم:

نمي‌توان با تهمت زدن به افرادي كه با آنها مشكل داريم آرامش را از جامعه سلب كنيم

 

دستگيري افراد سرشناس حتما بايد در سطوح بالا انجام شود/رسانه ملي هنوز در مورد اتهام‌هايي كه به اشخاص زد پاسخي ندارد/اصل اين است كه كشور را به پيشرفت برسانيم نه اينكه بخواهيم از چند نفر انتقام بگيريم.


ايلنا:رييس سازمان بازرسي كل كشور گفت: نمي‌توان با تهمت زدن بدون ارايه سند به افرادي كه با آنها مشكل داريم آرامش را از جامعه سلب كنيم.
به گزارش خبرنگار ايلنا از قم حجت‌الاسلام والمسلمين مصطفي پورمحمدي در همايش "امنيت ملي در پرتو آرامش" كه در دانشگاه قم برگزار ‌شد ضمن تبريك ولادت‌هاي پيش رو گفت: سفارش پيامبر به امام علي(ع) اين است كه اگر مي‌خواهيد حمايت جامعه را با خود داشته باشيد همواره مشورت را سرلوحه كار خود قرار بده و بدان كه در اين راه هيچ‌چيز مانند حسن‌خلق نيست.
وي با اشاره به اين سخن پيامبر كه مسلمانان بايد معدن تفكر و انديشه باشند اظهار داشت: بايد رفتار ما همواره براساس فكر و انديشه باشد و البته نوع نگاه و عمل ما بايد اينگونه نشان دهد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور اظهار داشت: هر جامعه‌اي كه بخواهد به آرمان‌هايش برسد ابتدا بايد مستقر شود و اگر كشوري خواست اساس تحول را در خود شكل دهد بايد اموراتش را براساس نظم سامان دهد.
وي ادامه داد: انقلاب اسلامي كه با شعارهاي اساسي توسط مردم صورت گرفته است و موفقيت‌هاي آن را چه در سياست داخلي و چه در سياست خارجي مشاهده مي‌كنيم همواره داراي دشمناني بوده است و بايد دانست كه سرزميني به مانند ما دشمن‌هايي با رنگ‌هاي مختلف و چهره‌هاي مختلف نداشته است.
پورمحمدي با اشاره به تاثيرگذاري انقلاب در دنياي معاصر گفت: اين انقلاب به دليل تاثيرهاي فراواني كه داشته همواره مخالفت‌هايي با آن صورت گرفته است و اگر مردم بخواهند به آرمان‌هاي اوليه خود برسند بايد بتوانند روي پاي خود بايستند.
وزير اسبق كشور افزود: ما براي تعقيب افكار خود چه در داخل و چه در خارج از كشور بايد پاسخگوي مردم بوده و همواره با همفكران خود مشورت داشته باشيم.
وي اضافه كرد: دشمنان براي هدف قرار دادن استقرار امنيت داخلي اين موضوع را هدف قرار داده و همين موضوع از اول انقلاب تا به امروز با هجمه شديد روبه‌رو شده است.
پورمحمدي خطاب به دانشجويان گفت: فكر نكنيد اين انقلاب در اين چندساله دشمن پيدا كرده كه ما حتي در 40 يا 50 روزه اول انقلاب در بسياري از مناطق درگيري داشته‌ايم.
وي تصريح كرد: 6 ماه از انقلاب نگذشته بود كه با حوادث امنيتي روبه‌رو شديم و شهيداني چون مطهري را در مركز كشور از دست داديم.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور گفت: ملت ما از روز اول آب خوش از گلويش پايين نرفت و همواره با مشكلاتي دست و پنجه نرم مي‌كرده است.
وي يادآور شد: يك سال از انقلاب نگذشته بود كه با حركت‌هاي بسيار خشن خياباني در بسياري از شهرهاي كشور مواجه شديم.
پورمحمدي تصريح كرد: يكي از افتخارات نظام ما اين است كه از همان ابتدا با ايده قانون‌مداري شكل گرفت و اين نكته نه اينكه كم‌نظير بلكه بي‌نظير است.
وي ادامه داد: هيچ كشور و هيچ ملتي چه با انقلاب و چه بي‌انقلاب در طول تاريخ شكل نگرفته كه در سال اول آن پنج انتخابات صورت گرفته باشد ولي در كشور ما در همان اولين سال انقلاب 5 انتخابات پرهزينه صورت گرفت كه البته مديرانش هنوز به حد پختگي نرسيده بودند.
پورمحمدي اظهار داشت: اگر اين انقلاب تا اينجا مانده است به دليل اين بود كه از ابتدا روي دوش مردم استقرار داشت و گام به گام با مردم حركت كرد.
وي خاطرنشان كرد: دشمنان مي‌خواهند با آشوب در كشور ما آن را به سرنوشتي همانند عراق دچار كنند و يا اينكه مشكلات بسيار امنيتي و انتظامي براي ما به وجود بياورند كه مردم بگويند ما نان و امكانات رفاهي نمي‌خواهيم و خواسته ما امنيت است.
پورمحمدي با انتقاد از دول غربي گفت: ريگي كه در چند سال اخير 400 بي‌گناه را كشته است در كشورهاي غربي به عنوان مبارز و آزادي‌خواه معرفي مي‌شود و خجالت هم نمي‌كشند.
وي با اشاره به انگيزه‌هاي دشمنان در ايجاد ناامني در كشور گفت: براي اينكه ما به اهداف و آرمان‌هاي خود نرسيم دائما در كشور ما با ايجاد بدگماني سعي در كشاندن كشور به آشوب دارند كه وقتي دولتمردان ما در خارج از ايران صحبتي مي‌كنند از پرستيژ لازم برخوردار نباشند و نتيجه آن اين مي‌شود كه ما در داخل از تهيه مايحتاج مردم ناتوان باشيم.
پورمحمدي اظهار داشت: اينكه نظام جمهوري اسلامي با شعارهاي قابل دفاع و با پيام‌هاي گويا براي مردم تا به امروز به حيات خود ادامه داده است اين به بركت جوانان تيزهوش بوده كه در تمام حوزه‌ها فعاليت مي‌كردند.
وي تاكيد كرد: نبايد بگذاريم فضاي آرامي كه در كشور به وجود آمده به ناامني كشيده شود.
پورمحمدي همچنين در پرسش و پاسخ با دانشجويان در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چرا هيچ يك از عوامل فتنه دستگير نشده‌اند گفت:امور كشور بايد با تدبير و با در نظر گرفتن همه جوانب امر پيگيري شود و بايد مطالعه صورت گيرد كه آيا يك دستگيري به آرامش جامعه كمك مي‌كند يا به بيشتر شدن جامعه مي‌انجامد.
وي افزود: دستگيري افراد سرشناس حتما بايد در سطوح بالا انجام شود و حتما مسوولين مربوطه تا به حال به اين نتيجه نرسيده‌اند كه اين اقدام صورت گيرد.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چرا دولت نهم در برخي موارد بدگماني را جامعه ايجاد كرد و گفت: در رسانه ملي كه بعضي نسبت‌ها به اشخاص كه البته سند نداشت مطرح شد هنوز كه هنوز است رسانه ملي براي آن پاسخي ندارد و همواره اسلام روي تهمت و بهتان حساسيت نشان داده است.
رييس سازمان بازرسي كل كشور افزود: نمي‌توان با تهمت زدن بدون ارايه سند به افرادي كه با آنها مشكل داريم آرامش را از جامعه سلب كنيم.
پورمحمدي در پاسخ به سوالي در مورد اينكه نحوه برخورد دستگاه‌هاي قضايي و امنيتي مطابق اسلام است گفت: تلاش مي‌كنيم كه طبق مقررات اسلامي عمل كنيم اما اين ادعاي زياديي است كه بگوييم كاملا هماهنگ با دستورات اسلام هستيم.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چرا برخورد با اغتشاشات در رده‌هاي پايين صورت مي‌گيرد و با سران فتنه برخورد جدي نمي‌شود گفت: بعضي از مسوولين اخيرا اعلام كردند با دستگير رده‌هاي پايين هم موافق نيستند و اصل اين است كه كشور را به پيشرفت برسانيم نه اينكه بخواهيم از چند نفر انتقام بگيريم و بايد هميشه مصالح مردم مد نظر ما باشد.
رييس سازمان بازرسي كل كشور در مورد گراني و تورم گفت: اين بحث فهم دقيق اقتصادي مي‌خواهد. متاسفانه در كشور ما در عين اينكه هزينه فرصت‌ها و زمان‌ها زياد است بهره‌وري پايين داريم و اين به دليل اين است كه هزينه تمام شده ما زياد است و تمام اين عوامل دست به دست هم مي‌دهد كه كالاهاي موجود در كشورما گران‌تر از ساير نقاط جهان باشد.
پورمحمدي در پاسخ به سوال شفاهي يك دانشجو مبني بر اينكه آيا امنيت ملي و امنيت سياسي در جامعه وجود دارد گفت: اين كه مقامات آمريكايي در مقابل هر موضوعي كه در كشورما اتفاق مي‌افتد يكي از راهها را برخورد نظامي عنوان مي‌كند و اين به صورت جدي همواره پيش روي آنهاست دليل اين كه تا به حال نتوانسته‌اند اين اقدام را انجام دهد به اين دليل است كه فضاي كشورما فضاي بي‌ثباتي نيست.
وي تصريح كرد: البته اشكالاتي هم در جامعه بروز كرده اما دركل اعلام مواضع مردم و نخبگان حكايت از اين دارد كه فضاي سياسي كشور هم فضاي با ثبات است.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور خاطرنشان كرد: ا گر در اين دوره هم مخصوصا بعد از انتخابات مشكلاتي بروز پيدا كرده به دليل اين است كه سيستم انتخاباتي ما يك سري اشكالاتي دارد كه ما بايد هر چه زودتر به آن بپردازيم.
وي افزود: به تازگي طرح اصلاح آيين انتخابات در دستور كار مجمع تشخيص مصلحت قرار گرفته و اين به دليل اين است كه فضاي موجود اصلاح شود.
وي در مورد اختلاف دولت و ديوان محاسبات هم گفت: اين اشكال عمدتا براي واردات پالايشگاهي است و ديوان محاسبات اعلام كرده كه دولت با وجود اينكه مجوزي نداشته اقدام به واردات بي رويه بنزين كرده است و اين اختلاف حساب‌ها ايجاد شده است و البته ديگر تصميم با مجلس است.
دانشجوي ديگري از اقدامات برخي مقامات امنيتي انتقاد كرد كه پورمحمدي در واكنش به اظهارات اين دانشجو گفت: اين كه شما ساده سازي مي‌كنيد و گروهها مسلح را براي ساختن مسجدو به رسميت شناختن زبانشان محدود مي‌كنيد ساده سازي است.
وي با اشاره به ريگي گفت: اگرچه كه حاكميت حتي در مسايلي غلط عمل كند اما نمي‌توانيم به يك شرور مجوز دهيم كه در يك مسجد بمب بگذارد و 400 نفر را بكشد و اگر نظام در مسايلي خوب اقدام نكرده نبايد افرادي با كارهاي تروريستي اعتراض خود را نشان دهد.
وي ادامه داد: ريگي ابتدا به خاطر قاچاق مواد مخدر دستگير شده بود و قتل ها و بيگانگان سرويس هاي اطلاعاتي آنها به اول فصل شدند و همواره از حمايت بيگانگان بودند.
رييس سازمان بازرسي كل كشور در مورد بهانه دادن دست دشمن نيز اظهارداشت: هر روز بهانه هاي جديدي خلق مي‌شود و اين چيز جديدي نيست ، يك روز حقوق بشر و يك روز مساله ديگري را مطرح مي‌كنند و اخيرا هم ادعا كرده‌اند كه ما در قضيه يمن دخالت كرده‌ايم ولي هيچگونه سندي ندارند.
وزير اسبق كشور ادامه داد: من عقيده دارم جوانان بايد خيلي راحت به انتقاد و سوال بپردازند اما بايد به دنبال فهم دقيق سوالشان بروند.
پورمحمدي گفت: بهايي كه به اقليت در كشور ما داده مي‌شود بسيار كم نظير است براي نمونه ده برابر مدرسه علميه شيعيان در ايران اهل سنت مدرسه ساختند و اين درحالي است كه در كشورهاي همسايه ما اين گونه عدالت رعايت نمي‌شود.
وي تصريح كرد: در مواردي ضعف داريم و نبايد پرده‌پوشي كنيم و اين راه هم در نظر داشته باشيم كه نظام همواره در حال حركت براي عبور از اين ضعف‌هاست.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور در مورد امنيتي عمل كردن مسوولين نيز گفت: اين طور نيست كه تمام مسوولين ما امنيتي فكر كنند و البته كسي كه در وزارت اطلاعات است همواره بايد فكر امنيتي باشد.
وي افزود:بنده از زماني كه به عنوان كانديد وزارت كشور به مجلس معرفي شدم بسياري از افراد عنوان مي‌كردند كه بنده به هيچ وجه مناسب اين پست نمي‌باشم ولي بدون شك 33 ماه وزارت من در وزارت كشور اجتماعي‌ترين ، سياسي‌ترين و عمراني ترين دوره وزارت كشور انقلاب است.
پورمحمدي ادامه داد: زماني كه من به وزارت كشور رفتم براي پيشبرد امنيت در كشور فكر غير امنيتي داشتم و براي نمونه عنوان كردم كه امروز مهمترين مشكل مرز نشينان ما نه مسجد ساختن بلكه اقتصاد است.
وي در پايان گفت: عينك‌هايمان را از جلوي چشم‌هايمان برداريم و اگر شخصي و يا مسوولي اشتباهي مي‌كند آن را به كل نظام تامين ندهيم و اين طور نيست كه تمام مسوولين كشور ما تفكر امنيتي داشته باشند.
پايان پيام

 

1388/12/10 - 13:32
کد خبر : 110908  

http://www.ilna.ir/newsText.aspx?ID=110908


__._,_.___
This is a non-political list.
.

__,_._,___

هیچ نظری موجود نیست:

بايگانی وبلاگ