کتاب های فارسی - آرشیو این وبلاگ در پایین صفحه قرار دارد

stat code

stat code

۱۳۸۹ تیر ۲۴, پنجشنبه

[farsibooks] Thursday 15 July 2010 Tir 24th 1389, Fwd: Best of Balatarin for 07/16/2010

 

http://us1.campaign-archive.com/?u=7fdb14e291091d23007369520&id=1dac6781fd&e=457d8de126

---------- Forwarded message ----------
From: Balatarin <balatarin@sabznameh.com>
Date: 2010/7/15
Subject: Best of Balatarin for 07/16/2010


Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.




برادر امیر جوادی فر می گوید: چشم امیر که آسیب دیده بود عفونت کرده و بینایی اش را از دست داده بود. چشم دیگرش هم بر اثر ضربه ای که خورده بود چرک کرده بود. به گفته بچه هایی که کهریزک بودند امیر روز آخر بینایی نداشت و هی داد میزد و مادرش راکه چند سال پیش فوت کرده صدا میکرد و میگفت چشمانم را به من برگردان..."
با ۲۵۶ امتیاز و ۴۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


شهرام امیری همان «دانشمند هسته ای» است که گفته بود آمریکا او را ربود و حالا فرار کرده است و به ایران رسیده است. اشک های کودکش در فرودگاه تهران اشکم را در می آورد و هیچ کاری ندارم که سناریوی شهرام و شهنه های شهر چیست. گریه کن نازنینم جای همه کودکانی که پدران شان را خود ایران ربوده است و نمی توانند از ایران فرار کنند. گریه کن جای کودکان سعید رضوی فقیه که دوسال است ایران او را ربوده است و این از شوربختی ماست که ایران مثل آمریکا نیست تا او هم مثل پدر تو بتواند راحت از آن فرار کند و به کودکانش که دو سال است در غربت فرانسه جا مانده اند برسد. گریه کن جای همه کودکانی که این روزها ایران پدران شان را ربوده است و کسی به استقبال گریه هایشان نمی رود و آنها پشت دوربین هایی که روبروی تو ایستاده اند، گریه می کنند. گریه کن نازنینم جای همه کودکانی که کاری به کار سیاست کثیف گریه سازان ندارن
با ۱۸۳ امتیاز و ۵ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


با توجه به قطعنامه اي که عليه بانک ها و موسسات مالي در شورای امنیت سازمان ملل تصويب شده ، ثبت نام تافل برای ایران موقتا متوقف شده است.
با ۱۷۴ امتیاز و ۵۶ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


بسیجیه میره بقالی میگه آقا نخود سیاه دارید؟بقاله میگه بد بخت بدو پایگاهتون دارن همه ساندیسا رو تنهایی می خورن.
با ۱۶۱ امتیاز و ۴۸ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 


خبر انفجار تأیید شده اما در شدت آن ابهاماتی هست...طبق شهروند خبر نگاری که به من این خبر را ۱۰ دقیقه بعد از انفجار به من داد تلفات حدأقل ۵۰ نفر خواهد بود و شهر فراموش شده ایران شاهد انفجار ۲ بمب بوده و محل این انفجار‌ها مسجد جامع بوده است.
با ۱۵۸ امتیاز و ۷۹ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


تفاوت قبل و بعد از فرار شهرام امیری
با ۱۵۰ امتیاز و ۲۸ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 


خبرنگاران سبز/ تقویم سبز: 26 تير ماه سال 1388 ياد آور عظيم‌ترين نماز جمعه شهر تهران پس از نمازهاى آيت‌الله طالقانى در اوايل انقلاب 57 است. هاشمی رفسنجانى، كسي كه در ذهن بسيارى به عنوان مرد عبور از بحران ناميده ميشود و محمود احمدى نژاد در مناظره‌هاى انتخاباتى از وى به عنوان برنامه‌ريز و پدرخوانده جريان فتنه بر عليه دولتش نام برد، خواندن خطبه آن نماز را بر عهده داشت و ملتى تصميم گرفت تا با حضور در آن نمازجمعه، ضمن آنكه فرصتى سبز ايجاد ميكند، يكى از مهمترين ستونها و استوانه هاى نظام جمهورى اسلامى را دعوت به همراهى نمايد. جمعه 26 تير ماه ياد آور نماز جمعه سبز تهران است. روزى كه نماز گزاران سنتى جمعه‌هاى تهران ديدند كه نيروى سركوب در صفوف نماز گزاران گاز اشك آور انداختند، جمعى را زدند و عده اى را بازداشت كردند. روزى كه زن و مرد در خيابان‌هاى منتهى به دانشگاه تهران بر زمين نشستند و به خطبه‌اى گوش فرا دادند كه در آن و بر بسيارى از جملات آن كف زدند و الله اكبر گفتند. روزى كه مردم به حرمت سبز بودن و به عشق سبز كردن فضا در آن تابستان بی‌رحم و پر حادثه 88 دل به دل گرمای ظهر تير ماه داده بودند. خاطرات بسيار دارد خيابانهاى آن منطقه از آن نماز جمعه به ياد ماندنى. از پيش از شروع خطبه كه فرياد مرگ بر ديكتاتور گوش دانشگاه را كر كرده بود. آنكه تريبون شعار رسمى فرياد ميزد "مرگ بر آمريكا" و طنين خروش جمعيت كه يكصدا پاسخ ميدادند " مرگ بر روسيه". آنكه دختران دلير در بخش زنانه چه دليرانه فريادهاى اعتراضى سرداده بودند و اينكه درختان بلوار كريمخان چه مهربان سايه‌هاى اندك ظهر تابستان را به مردمى اهدا ميكردند كه بسيارى از آنان براى اولين بار آمده بودند. هاشمى رفسنجانى خطبه اول را با شرح اوضاع زمان پيامبر اسلام باز كرد و در جايي گفت : "سر و کار مردم نه با زور بود و نه با قدرت بلکه با مردم بود و ویژگی کار پیامبر ایجاد وحدت میان مردم بود." در خطبه دوم نيز نقل روايتى كرد كه پيامبر به على گفته است: "اگر دیدی این مردم راضی بودند و آمدند تو را قبول کردند و به شما این سمت را دادند و با اجماع؛ اجماع نسبی است البته؛ اگر دیدید جمع شدند دور شما، شما بپذیر و متولی امر شو و کارهایشان را اصلاح کن، ولی اگر دیدی که نیامدند و اختلاف افتاد بگذار هر کاری که می خواهند بکنند و خداوند بر تو راهی قرار خواهد داد." هاشمى راه حلهاى پيشنهادى آنزمان خود را نيز براى عبور از بحران ارايه نمود و به دلجويى از آسيب ديدگان و آزادى زندانيان سياسى و سعه صدر در برخورد با خواست مردم و تداوم بحثها و مناظرات اشاره نمود. اما آنچه آن نماز جمعه را جاودان كرد، حضور ملتى بود با سلايق و اعتقادات متفاوت كه همه زير پرچمى سبز رنگ به نشان نماد زايش و رويش و اصلاح و صلح طلبى گرد آمده بودند و آمدند تا با آمدن خود ثابت كنند كه هنوز راه هست براى تحقق اراده يك ملت از راههاى غير خشونت آميز. شايد با حمايت از يك خطبه در يك نماز در يك ظهر داغ از يك تابستان پر خاطره.
با ۱۴۱ امتیاز و ۶ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


فارس: ...از روز اول در تلاش براي تطميع من بودند و حتي عنوان كردند كه در ازاي يك مصاحبه 10 دقيقه‌اي با سي‌ان‌ان كه در طي آن عنوان شود پناهنده شده‌ام و به خواست خود به آمريكا رفته‌ام،....
با ۱۴۰ امتیاز و ۳۱ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 


يک مقام اطلاعاتی آمريکا می‌گويد شهرام اميری با دريافت بيش از "۵ ميليون دلار" "اطلاعات مفيدی" را در اختيار سازمان اطلاعات مرکزی آمريکا، سيا، قرار داده است. روزنامه‌ی واشينگتن پست به نقل از اين مقام اطلاعاتی آمريکا می‌نويسد که به دليل تحريم‌های مالی‌ای که عليه ايران اعمال شده است، آقای اميری امکان دسترسی به اين پول را نخواهد داشت. در گزارش روزنامه‌ی واشنگتن پست در مورد بازگشت شهرام اميری به ايران، به نقل از يک مقام اطلاعاتی آمريکا همچنين آمده است «او مصّر بود خانواده‌اش را ببيند و متأسفانه راه احمقانه‌ای را انتخاب کرد». فيليپ کراولی،سخنگوی وزارت خارجه آمريکا، بدون توضيح در مورد وضعيت اقامت شهرام اميری تنها به اين نکته بسنده کرد که وی به خواست خود در اين کشور بود و به خواست خود خاک آمريکا را ترک کرد.
با ۱۱۹ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


مراسم ترحیم اولین سالگرد شهادت یکی از جوان ترین شهدای سبز، شهیدمحمد کامرانی در مسجد نور تهران برگزار می شود. به گزارش کلمه، این مراسم فردا از ساعت ۱۹:۰۰ الی۲۰:۳۰ در مسجد نور واقع در میدان فاطمی در روز جمعه مورخه ۲۵/۴/۱۳۸۹توسط خانواده آن مرحوم منعقد گردیده است. شهید محمد کامرانی جوان ۱۸ ساله ومتدین تهرانی در روز ۱۸ تیر سال گذشته حوالی خیابان ازادی دستگیر وبه بازداشتگاه کهریزک منتقل گردید.به دنبال ضرب وشتم وحشیانه بازداشت شدگان این روز که به دستور سعید مرتضوی به این بازداشتگاه غیر استاندارد منتقل شده بودند ونیز به دلیل نگهداری ایشان در شرایط غیر بهداشتی ووحشتناک نامبرده به دلیل وخامت وضعیت جسمی پس از چند روز به بیمارستان لقمان منتقل گردید. گفتنی است، بنا برگفته پدر ایشان درحالی که محمد از سطح پایین هوشیاری برخوردار بود اما بنا به فرموده، مامور همراه پای شهید را به تخت زنجیر کرده بود. درحالی که آثار ضرب وشتم بر پیکر این شهید مشهود بود متأسفانه معالجات کارگر نیفتاد ومحمد کامرانی نبز به خیل شهدای پس از انتخابات از جمله هم بندانش محسن روح الامینی وامیر جوادی فر پیوست. هر چند علت مرگ بنابه دستور سعید مرتضوی ناشی از مننژیت اعلام گردیده بود که در بررسی های بعدی تکذیب شد.
با ۱۱۲ امتیاز و ۹ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


ريس ستاد اقامه نماز و احياي زکات کشور گفت: هر فرياد الله اکبري ثواب ندارد، و خيلي ها با فرياد هاي الله اکبر بي ثوابشان دل آمريکا و استبکار را شاد کرده که بايد در روز قيامت پاسخگو باشند.
با ۱۰۹ امتیاز و ۴۸ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


تا اوایل قرن بیستم، مردم جهان کشور ما را با عنوان رسمی" پارس یا پرشین" می شناختند، اما در دوران سلطنت رضاشاه که بحث رجعت به ایران باستان و تاکید بر ایران پیش از اسلام قوت گرفته بود، حلقه ای از روشنفکران باستان گرا مانند سعید نفیسی،محمد علی فروغی و سید حسن تقی زاده در حکومت پهلوی اول با حمایت مستقیم رضاشاه گردهم آمده بودند که به این منظور اقداماتی را انجام می دادند،"سعید نفیسی" از مشاوران...
با ۱۰۸ امتیاز و ۵۹ نظر فرستاده شده در بخش هنر و ادبیات
نظرات

 


این تصاویر مربوط به پارسال می باشد و تکراریست، اما هر بار با دیدن آن ساعتی اشک می ریزم. به مناسبت اولین سالگرد شهادت مظلومانه امیرجوادی فر، مجدداً این ویدئو را لینک کردم.
با ۱۰۳ امتیاز و ۱۴ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 



با ۱۰۲ امتیاز و ۱۸ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


آقای شهرام امیری، یعنی مردم ایران ببخشید اینقدر هالو هستند که داستان شما را باور کنند. کسی که ربوده می شود، آن هم توسط سیا که قوی ترین دستگاههای ردیابی و جاسوسی دنیا را در اختیار دارد، بعد به این راحتی می تواند از زندانهای سیا فرار کند، و چند ویدیو را در اینترنت منتشر کند. ظاهر جنابعالی هم نشان می دهد که وضع تغذیه شما در این مدت نه تنها بد نبوده است، بلکه بسیار بهتر از دورانی بود که در ایران تشریف داشتید. جناب شهرام امیری، این را بدان که ما هالو نیستیم که این داستان ساختگی ات را باور کنیم. جنابعالی از پرونده هسته ای ایران می خواستی سوء استفاده کنی و با تماس برقرار کردن با عده ای و گفتن اینکه اطلاعات مفیدی در مورد پرونده هسته ای ایران داری، توانستی ویزای آمریکا و پناهندگی در آن کشور را بگیری. اما متأسفانه در نقشه هایت یادت رفته بود چگونه خانواده ات را از ایران خارج کنی و یا شاید هم فکر می کردی جمهوری اسلامی اینقدر هالو است که کاری با خانواده ات نداشته باشد و آنها را تحت نظر نگیرد. لابد در هنگام طرح ریختن با همسرت فکر می کردی آنها نیز یکی دو ماه بعد از رفتن او براحتی می توانند از ایران خارج شوند. در ضمن آقا شهرام، خوب زمانی را برای خروج از ایران و وارد شدن به آمریکا انتخاب کردی، دقیقاً در حول و حوش زمان انتخابات و آشوبها که کمتر مورد توجه رسانه ها قرار بگیری. ای کاش، بخاطر کاری که کرده بودی تا آخرش ایستاده بودی، اما متأسفانه دوری از همسر و تنها فرزندت نتوانست به مسیرت ادامه دهی. از آن طرف هم به یقین می دانستی که دیگر روی همسر و فرزندت را نمی بینی، چون مطمئن بودی جمهوری اسلامی اجازه تکان خوردن به آنها نمی دهد. به همین خاطر تصمیمت را عوض کردی و به فکر ریختن پلان دیگری در جهت عکس برای بازگشت به ایران گرفتی. ای کاش در پلان جدیدت یک رژیم لاغری می گرفتی، تا لاغرتر و ضعیفتر از زمانی که در ایران بودی به نظر می رسیدی، تا بگونه ای نشان دهی، تحت شکنجه بوده ای و دوران سختی بر شما گذشته است. اما گویا جنابعالی شکمو نیز تشریف داشتی و نتوانستی جلوی خودت را در خوردن غذهای چرب و گرم بگیری. من برای سادگی ات و اینکه اینقدر جوان ساده ای بودی که به این راحتی زندگی ات را بر فنا دادی ناراحتم، مطمئن هستم آینده خوبی در انتظارت نیست. جمهوری اسلامی زرنگ تر از این حرفها است که داستان شما را باور کند. البته در این موقعیت، جمهوری اسلامی نیز می خواهد از این آب گل آلود، ماهی خود را بگیرد و کمی با داستان سازی شما حال کند و به آمریکا فشاور بیاورد، ولی بلاخره این روزها خواهند گذشت و این داستان تمام خواهد شد. آن روز است که زندگی بر شما تیره و تار خواهد گشت. جمهوری اسلامی شما را به جرم جاسوسی و پناهنده شدن به آمریکا محاکمه خواهد کرد، اما حکم اعدام شما با طناب دار نخواهد بود، بلکه بوسیله یک تصادف ساختگی و یا مانند دکتر مسعود علی محمدی در کوچه و یا خیابانی با یک بمب به زندگی شما خاتمه می دهند و بعدش هم تقصیرش را می اندازند به گردن آمریکا. پس جناب شهرام امیری از خدا دعا کن که این روزها زود سپری نشوند، که آینده بسیار تاریک است
با ۱۰۲ امتیاز و ۵ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


حکومت غیر مسئولی که هدفش را تمامآ بر تبلیغات رسانه ای متمرکز می کند. حکومتی که باد می کارد و به جای تحکیم پیوند مردم ایران با اتکا بر سلاح! قصد حل کردن همه مشکلات مدنی و اجتماعی و سیاسی را دارد،بی تردید توفان درو خواهد کرد. اما بدبختی این است که این مردم هستند که در این خشم و توفانها فربانی می گردند. زمینی را که باید گندم می کاشتیم خشم و اسلحه کاشتیم تا از هر گوشه این شوره زار عبدالمالک ریگی بروید تا از نفرت ! زندگی را در محراب گردن زند و نفرین و نفرت را در انفجاری کور بر سر بی گناهان آوار کند.
با ۱۰۰ امتیاز و ۵۰ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


انتظامي استاندار سيستان و بلوچستان با تاييد اين حادثه گفت: عوامل امدادرسان و اورژانس در محل حادثه حضور دارند. " جلال سياح" در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: هنوز امکان اعلام تعداد شهدا و مجروحان اين حادثه و نيز جزييات حادثه انفجار ميسر نيست و تحقيقات در اين زمينه درجريان است. به گزارش ايرنا، همزمان با مراسم جشن ولادت حضرت امام حسين(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) اين انفجار ها رخ داد. انفجار نخست حدود ساعت 21و 20 دقيقه در محل در ورودي مسجد جامع و انفجار دوم به فاصله چند دقيقه مقابل مسجد رخ داد.
با ۱۰۰ امتیاز و ۶ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


سیستم بهداشت و درمان کرهشمالی دچار هرج و مرج است و حتی در مواقعی پزشک ها به شکل رقتباری بدون استفاده از داروی بیهوشی و یا بیحسی به قطع اعضا و جوارح بیماران در زیر نور شمع میپردازند. در این مراکز بهداشتی و درمانی که با کمبود دارو، امکانات، انرژی و وسایل گرمازا روبرو هستند، پزشکان بعضا بجای دستمزد سیگار دریافت میکنند. وضعیت اسفبار سسیتم بهداشت و درمان کره شمالی که طی سالها رو به زوال بوده است، از موقعیت بد اقتصادی این کشور نشأت میگیرد. طبق گزارش سازمان عفو بین الملل، بسیاری از جمعیت ۲۴ میلیونی کرهشمالی از سوء تغذیهی مزمن رنج میبرند.
با ۹۸ امتیاز و ۱۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


سلام شهرام جون، خوبی پسر، دلاور دلمون برات حسابی تنگ شده بود که یه دفه سر از یوتوب در آوردی. تو این چند وقت که نبودی، دلم هزار راه رفت، با بچه ها میریختیم تو خیابون و سر این مستکبران دنیا فریاد می زدیم " شهرام ما رو دزدیدند، دارن باهاش پز میدن"، بچه ها همش به فکر تو بودند، یادش به خیر اون روزی که همه می گفتند " احمدی، احمدی، شهرام منو پس بگیر" . البته مقامات دولتی ایران هم بیکار ننشسته بودند، خودم یه بار دیدم تو روزنامه کیهان آگهی کرده بودند: " یک عدد دانشمند هسته ای گمشده، از جوینده تقاضا می شود با وزارت کیک زرد تماس حاصل فرماید". آره خلاصه، همه چی اینجا عالی بود فقط جای رفیقمون خالی بود که آن هم به حمدالله حاصل شد. ایشالا هر کی تورو دزدید، این دستشم مثل اون دستش بشه، اون بیشرفا تورو دزدیدند، اون هم کجا، مدینه النبی، شهر پیغمبر و اهلبیت. وقتی شنیدم به تو آمپول بی هوشی زدن از ناراحتی مثل بمب اتم ترکیدم، اما کلک نگفتی تو که بیهوش بودی چطور فهمیدی که از راه هوایی بردنت آمریکا؟ این بی شرفا خیلی نامردند، از یه طرف تورو می دزدند از طرف دیگه بهت پیشنهاد 5 میلیون دلاری میدن که تورو خدا نرو ایران، این نشان از قدرت ایران در مدیریت جهانی داره، حضرت عباسی عجیب حال کردم باهات. اینقدر نامردن که تورو تهدید کردند می برنت اسرائیل تو اون زندانای مخوف که اسمش کهریزکه، من خبرشو دارم اونجا خیلی خطرناکه شهرام. ولی یه چیزشون با ما مشترکه، من عاشق این چیزشونم، این اینترنت که همه جا هست، هم ابطحی اینجا وبلاگشو آپدیت می کرد، هم تو اونجا میرفتی تو یویتوب. حالا یه چیزی فقط مونده، ناقلا چی شد که آب و هوای غربت اینقدر بهت ساخت و چاق و چله شدی؟ این ابطحی بیچاره با این که رفت اوین، تو اون آب و هوای توپ، بلاد اسلام، با کتب دینی شب و روز کرد، اما نمی دونم چی شد بیچاره 18 کیلو کم کرد. راستی دیشب آقاجون اومد اینجا، گفتیم به میمنت قدمت یه فال حافظ بگیریم، بیچاره از وقتی رفتی خیلی کم حواس شده، به جای حافظ رفت سراغ مولانا. خلاسه این شعر اومد: هر كه با ناراستان هم سنگ شد/در كمى افتاد و عقلش دنگ شد راستی بچه ها واست کوچه رو چراغ بستند، پرده هم نوشتند: "شهرام جون هسته ای، برو بخواب خسته ای"+ عکس شهرام قبل و بعد از ربایش!
با ۹۷ امتیاز و ۳۶ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


شهرام امیری ادعا کرده و میکند که در آمریکا تحت شدیدترین شکنجه های روحی و روانی و فشارهای کمرشکن قرا گرفته است و با اینحال در مقابل تطمیع های مالی و تهدیدها مقاومت کرده است و حتی تن به یک مصاحبه گران قیمت 10 دقیقه ای با سی ان ان نداده و نهایتاً با زیرکی و زرنگی از دست مامورین سیا گریخته است. 1- یا آمریکایی ها معنی شکنجه کردن بلد نیستند یا شهرام امیری نمی داند شکنجه یعنی چه! آنچه جمهوری اسلامی از سابقه ماموران سیا و زندانهای مخوف آمریکا و شکنجه های آمریکایی به خورد مردم داده باید حداقل کمی از نمودش در چهره و سیمای آقای امیری هم دیده شود. تصاویر منتشر شده قیافه 14 ماه پیش و اکنون او را بعد از تحمل این همه شکنجه و فشار ! نشان میدهد. آن صورت لاغر و ورزشکاری کجا و این صورت تپل و ترگل کجا! 2- حال مقایسه کنید تصویر قبل از زندان و بعد از زندان عماد باقی و ابطحی و هزارها زندانی سیاسی در جمهوری اسلامی آن هم فقط بعد از چند ماه بازداشت موقت! 3- نتیجه اینکه با همین مقایسه ساده , اگز آمریکایی های جایتکار و جهانخوار و مستکبر این جوری شکنجه میکند پس سربازان گمنام و خوشنام امام زمان تحت زعامت ولایت فقیه چه بر سر زندانی ها و گروگانهایش می آورد که خروجی زندانان هایش چهره های لاغر و پزمرده و تکیده و تن های رنجور و بیمار و افسرده است و مصاحبه های طولانی و سریالی ! 4-به نظر میرسد همانگونه که آمریکایی ها باید نحوه مهار کردن چاه نفت خلیج مکزیک از جمهوری اسلامی و قرارگاه خاتم الانبیا سپاه پاسداران یاد بگیرد , باید یک دوره آموزشی نحوه بازجویی و شکنجه های تخصصی و کارشناسی را نزد ماموران اطلاعات جمهوری اسلامی بگذرانند!
با ۹۶ امتیاز و ۷ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


بازار طلا فروشان تهران امروز را هم در تعطیلی به سر برد. به گزارش خبرنگار تابناک بازار طلافروشان تهران در ادامه اعتراض خود به افزایش مالیات امروز هم تعطیل بود. البته گفتنی است رئيس شوراي اصناف از حل و فصل نهايي مناقشات باقي مانده بر سر ماليات اصناف، به نتيجه رسيدن بحث نمونه‌گيري مالياتي و باز بودن بازار در روز جاري خبر داد. قاسم نوده فراهاني در خصوص مذاكرات صورت گرفته اصناف با وزراي اقتصاد و بازرگاني براي حل مشكل بازار اظهار داشت: مذاكرات خاصي صورت نگرفته است و تنها موردي كه مورد اعتراض بازاريان قرار گرفته بود را پيگيري كرديم و به نتيجه رسيديم. وي با اشاره به بحث نمونه‌گيري مالياتي اظهار داشت: كليه نمونه‌گيري‌هاي مالياتي بايد بر اساس مستندات باشد. رئيس شوراي اصناف گفت: قبلا اين مستندات ذكر نشده بود و اگر مأمور مالياتي از كسي خوشش نمي‌آمد امكان داشت ماليات او را بالاتر بگيرد. نوده فراهاني در واكنش به اين سؤال فارس كه آيا بازار تهران و برخي شهرها با توافقات صورت گرفته به فعاليت خود ادامه مي‌دهند، گفت: توافق صورت گرفته در روز گذشته مورد اعتراض بازار بوده است كه به نتيجه رسيديم، ساير توافقات به قوت خود باقي است و شب گذشته نمايندگان بازار قول دادند تا از امروز بازار باز باشد. لذا با توجه با اظهارات رییس شورای اصناف و باز بودن بقیه اصناف بازار تهران بغیر از طلافروشان تعجب براگیز است.
با ۹۶ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش اقتصاد
نظرات

 


گزارش ها از ایران حاکی از وقوع دو انفجار در مسجد جامع شهر زاهدان استان سیستان و بلوچستان است. بر اساس گزراش ها، نیروهای امدادگر و امنیتی به محل حادثه شتافته اند. خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) گزارش می دهد که انفجار اول حدود ساعت نه شب در محل در ورودی مسجد جامع و انفجار دوم به فاصله چند دقیقه مقابل مسجد رخ داد. ایرنا گزارش می دهد، این انفجارها هم زمان با مراسم زادروز امام سوم شیعیان و برادرش ابوالفضل عباس، رخ داد. مقام های ایرانی هنوز تعداد تلفات احتمالی را اعلام نکرده اند.
با ۹۶ امتیاز و ۲ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


مجموعه تصویری برای محسن روح الامینی -مزار آن شهید / مراسم بزرگداشت محسن روح الامینی، از شهدای حوادث بعد از انتخابات و قربانیان بازداشتگاه کهریزک، پنجشنبه آینده ٢۴ تیرماه ۸۹ در قطعه ٢٢٢ بهشت زهرای تهران برگزار خواهد شد.
با ۹۵ امتیاز و ۵ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


حماسه عاشورا را همه خوب به یاد دارند از کشته ها گرفته تا زخمی ها و بازداشتی ها . روزهایی که یادش بسیار دردناک است ولی از میان این همه خبر و این همه اتفاق تلویزیون جمهوری اسلامی فقط توهین به عزاداران حسینی رو سر تیتر خود قرار داد و از 6 صبح تا 12 شب مدام این خبر را تکرار کرد تا جنایت و کشتار عاشورا پنهان بماند. تا خبر قتل خواهر زاده مهندس موسوی پنهان بماند . مدتها گذشت و بعد فیلمی منتشر شد از حمله نیروهای امنیتی به کوی دانشگاه که بسیار واضح و روشن پرده از همه چیز برداشت . در این میان باز هم برادران گمنام صدا و سیما خبری از دستگیری ریگی دادند و آن خبر به مدت 3 تا 4 روز در صدر خبرهای تلویزیون و رادیو و روزنامه ها شد و به خیال خودشان ما ساده از کنارش گذشتیم. و اما حال چند روزی از اعتصاب بازاریان میگذرد و با اینکه در خبرهای دیروز اعلام شد که دولت توافق کرده که مالیت به 15% کاهش بیابد و این خبر دیشب در بیشتر خبرگذاری های دولتی منتشر شد و به نوعی دیشب اعتصاب بازار را تمام شده میپنداشتند اما امروز باز هم بازار در اعتصاب یود . و بعد به سرعت خبری منتشر میشود از آمدن بازیگر معروف سریال "شهرام و قصه هایش". از خودم میپرسم که اینان به خیال خود در مراحل قبلی جواب گرفته اند تا باز هم همان روش مضحک و مسخره را دوباره اجرا میکنند؟
با ۹۵ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


صادق زیباکلام با تاکید بر اینکه « عملکرد بد دستگاه دیپلماسی ایران به ترک ها این قدرت را داد تا تاثیر بیشتری بر خاورمیانه داشته باشند » ، گفت : ترک ها می خواهند نقش یک میانجی مقتدر را برای خود در منطقه ایجاد کنند که فی الواقع تا چه حد موفق بشوند آینده نشان می دهد. به گزارش خبرآنلاین دیگر اظهارات زیباکلام در گفت وگو با روزنامه مردم سالاری بدین قرار است : • برداشت من این است که دولت ترکیه یک مقداری از آن جایگاه و نقشی که قبل از به روی کارآمدن دولت اسلام گرا داشت فاصله می گیرد و خودش را به ایران و کشورهای عربی و فلسطینی ها نزدیک تر می کند. • درعین حال از این نکته مهم نباید غافل شد که این به هیچ وجه به این معنا نیست که ترکیه خودش را از غرب به معنای اتحادیه اروپا و مهمتر از آن آمریکا فاصله می گیرد. به عبارت دیگر نقش یک پل را بازی می کند که یک طرف پل کشورهای اسلامی و عرب و ایران و سوریه هستند که به هیچ وجه روابط خوبی با غرب و آمریکا ندارند. • به نظر می رسد ترکیه جایگاه یک قدرت میانجی قوی را داند چون عربستان به هیچ وجه نمی تواند این جایگاه را بازی کند برای این که عربستان فوق العاده به آمریکا نزدیک است و به هیچ وجه سیاست مستقل ملی شبیه به آن چیزی که ترکیه دارد، ندارد؛ پس نمی تواند این نقش را داشته باشد. • کویت، پاکستان هم نمی توانند این وضعیت را داشته باشند اما ترکیه از خیلی جهات آن خصوصیات و ویژگی هایی که آن جایگاه را برای خودش ایجاد کند برخوردار است این نکته باعث می شود ارزش اهمیت ترکیه در نزد کشوری مثل ایران و سوریه و نزد فلسطینی ها بالا برود و هم ارزشی نزد آمریکا و اتحادیه اروپا پیدا می کند. • ترکیه می گوید بالاخره من می توانم به عنوان یک واسطه ای که از اعتبار برخوردار هست نزد تهران و دمشق پس می توانید روی من(ترکیه) حساب کنید اگر ترکیه موفق به ایفای این نقش بشود قطعا در سالهای آینده ترکیه به یک ابرقدرت سیاسی و اقتصادی در منطقه تبدیل خواهد شد. • تفاوت مهم سوریه و ترکیه در این است که سوریه به همان میزان که مورد اعتماد ایران است به همان میزان مورد اعتماد آمریکا و اتحادیه اروپا نیست درحالی که اوضاع برای ترکیه این طور نیست. ترکیه هم مورد اعتماد آمریکاست، هم مورد اعتماد ایران و هم مورد اعتماد اروپا واقع شده است. • من فکر نمی کنم ترکها به دنبال احیای جایگاه امپراطوری عثمانی هستند. زیرا آن جایگاهی خیلی مثبت و ارزنده نیست که آنها بخواهند دوباره آن را احیا کنند. • باید گفت ناچاریم قبول کنیم که بخشی از مقبولیت و موقعیتی که ترکیه در جهان پیدا کرده است بهای بی برنامگی ما در روابط خارجی است. • بی برنامگی ما در روابط با کشورهای عربی و غربی و آمریکایی، در عرصه اقتصادی و در عرصه دیپلماسی قدرت ترکیه را بیشتر نشان می دهد. بنابراین به مقداری ترک ها در حقیقت نان شکست های ایران را می خورند و به نظر من نوش جان! چون وقتی خود ما از جایگاه و توان خودمان استفاده نمی کنیم ترک ها استفاده می کنند.
با ۹۵ امتیاز و ۳ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


جـــرس: مراسم بزرگداشت محمد کامرانی، از شهدای حوادث بعد از انتخابات و قربانیان بازداشتگاه کهریزک، فردا جمعه ٢۵ تیرماه ۸۹ در تهران برگزار خواهد شد. به گزارش منابع خبری جرس، مراسم اولین سالگرد شهادت محمد کامرانی، راس ساعت هفت بعد از ظهر جمعه ٢۵ تیرماه ۸۹ در تهران، میدان فاطمی مسجد نور برگزار خواهد شد. در اطلاعیۀ مراسم سالگرد این جوان شهید جنبش سبز آمده است "یک سال به امتداد یک عمر، با زخمی به عمق یک اقیانوس متلاطم و با صبری به سنگینی کوه، فراق را تحمل کردیم و وجودمان چون شمع عمر عزیز دل ما و فرزند دلبندمان، آرام آرام آتش گرفت و آب شد و اکنون...در اولین سالگرد جاودانگی روح بلند جگرگوشه و میوه قلبمان شهید مظلوم محمد کامرانی، جشنوارۀ غـــم بر پا می کنیم و شما را به اولین جشن تولد زندگی ابدی و حیات پاک محمد عزیز فرا می خوانیم." گفتنی است شهید محمد کامرانی که تنها ١۸ سال داشت و قرار بود در كنكور پزشكی شركت كند، روز هجدهم تیر ۸۸ در حوالی میدان ولیعصر تهران دستگیر و بعد از چند روز پس از بازداشت، به همراه گروه دیگری از بازداشت شدگان به زندان اوین منتقل شد. خانواده‌ این شهید وقتی از محل نگهداری او خبردار شدند كه یك مامور زندان اوین در جمع خانواده‌ بازداشت‌شدگان در مقابل زندان، فهرستی از اسامی افراد بازداشت شده راخواند و از انتقال آنها از كمپ كهریزك به زندان اوین خبر داد. پیگیری خانواده‌ کامرانی به اینجا رسید كه مطلع شدند دستور آزادی وی نیز صادر شده و به همین منظور صبح روز چهارشنبه ٢۴ تیر به زندان اوین مراجعه كردند، اما در آنجا به آنها گفته شد كه فرزند شما مجروح بوده و به بیمارستان منتقل شده است. وقتی این خانواده به بیمارستان لقمان رفتند، با پیكر نیمه جان محمد روبه‌رو شدند كه همچنان تحت كنترل ماموران بود. آنها با هماهنگی مسئولان بیمارستان و باز تحت كنترل شدید ماموران، فرزند خود را به بیمارستان مهر منتقل كردند، اما تلاش‌های كادر پزشكی در نهایت بی‌نتیجه ماند و محمد كامرانی ١۸ ساله نیز، به محسن روح الامینی، امیرجوادی فر و رامین آقازاده قهرمانی پیوست. پیكر محمد كامرانی صبح روز شنبه ٢۷ تیر ماه، در قطعه ٢٢١ بهشت زهرا به خاک سپرده شد. لازم به ذکر است در جریان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸، تعداد زیادی از بازداشت شدگان اعتراضات روز ۱۸ تیر ماه، با دستور قاضی سعید مرتضوی، دادستان وقت تهران، به بازداشتگاه کهریزک منتقل شدند، که بعد از چند روز تعدادی از بازداشت شدگان، بر اثر شدت شکنجه جان باختند و مقامات ذیربط، بویژه دادستان وقت تهران، "مننژیت و بیماری" را عامل فوت آنان اعلام کردند. (این نظر قویا توسط پزشکی قانونی کشور رد شد.) پس از درز اخبار آن فجایع، رهبر جمهوری اسلامی، در روز پنجم مردادماه، دستور تعطیل شدن بازداشتگاه کهریزک را به دلیل "غیراستاندارد" بودن صادر کرد. علی کامرانی، پدر شهید محمد، چند روز پیش در گفتگو با جرس خاطرنشان کرد "کهریزک یک پرونده دردناک اما تاریخی برای ایران است و تا زمانی که متهمان اصلی این پرونده و همان کسانی که دستور جنایات صورت گرفته در کهریزک را صادر کرده اند، به سزای اعمال خودشان نرسند، ما آرام نخواهیم شد. برای همین به اندازه توانایی ام فریاد خواهم زد تا حداقل دنیا بداند، محمد من حتی سن قانونی برای رای دادن هم نداشت، در تجمع هم نبود، اما کسانی به اسم لباس شخصی دستگیرش کردند، او را بی رحمانه مورد ضرب و شتم قرار دادند و بعد بچه ای که در کما بود و تب شدید داشت را با غل و زنجیر به تخت بیمارستان لقمان بسته بودند تا زمانی که پس از انتقال به بیمارستان مهر تهران، دیگر جان اش را از دست داد. گفتنی است مراسم بزرگداشت محسن روح الامینی، از دیگر شهدای حوادث بعد از انتخابات و قربانیان بازداشتگاه کهریزک، عصر امروز پنجشنبه ٢۴ تیرماه ۸۹ در قطعه ٢٢٢ بهشت زهرای تهران و مراسم اولین سالگرد شهادت امیر جوادی فر نیز، راس ساعت شش و نیم عصر امروز در تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، خیابان ۲۲ بهمن، خیابان حاج سید احمدی جنب پمپ بنزین، گلستان دوم، پلاک ۶۲ برگزار خواهد شد.
با ۸۹ امتیاز و ۴ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


جـرس: مراسم اولین سالگرد شهادت دو تن از قربانیان فجایع کهریزک، امروز در حالی برگزار خواهد شد که این روزها اخبار بسیاری راجع به محکوم شدن چند فرد گمنام به عنوان متهمان فجایع کهریزک منتشر می شود. محسن روح الامینی و امیر جوادی فر دو جوانی هستند که درست یک سال پیش، تحت شکنجه و آزار، در بازداشتگاهی که رهبر ایران تنها آن را "غیر استاندارد" خواند، کشته شدند. امیرجوادی فر دانشجوی 24 ساله رشته مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد قزوین بود که در روز ۱۸ تیر ۱۳۸۸ در جریان تظاهرات مردم در اعتراض به نتایج انتخابات دستگیر و به بازداشتگاه کهریزک منتقل شد. امیر در تقاطع خیابان شهدای ژاندارمری و دانشگاه، توسط نیروهای لباس شخصی‌ دستگیر و مورد ضرب و شتم شدید قرار می گیرد و از آنجا به کلانتری ۱۴۸ تهران منتقل می شود. در کلانتری حال او در اثر ضرب و شتم وخیم می شود و ماموران کلانتری او را در ساعت ۹ شب به بیمارستان فیروزگر منتقل و روز ۱۹ تیر ماه، به دستور قاضی مرتضوی، او را از بیمارستان فیروزگر به بازداشتگاه کهریزک منتقل می کنند. گفته می شود در بازداشتگاه کهریزک با پوتین آنقدر به سینه و سرش می‌کوبند که یک چشمش ‌ترکیده و دچار خونریزی ریوی می‌شود. بعد از این شکنجه ها، در ۲۳ تیر ماه در مسیر انتقال به اوین، دچار تشنج و ایست قلبی می‌شود. محسن روح‌الامینی شهید دیگر بازداشتگاه کهریزک، دانشجوی رشته کامپیوتر دانشگاه تهران بود و او هم در تجمع روز ۱۸ تیر سال گذشته دستگیر و به بازداشتگاه کهریزک منتقل شد. پیکر بی جان محسن را روز اول مرداد به خانواده‌اش تحویل دادند. پدر محسن، عبدالحسین روح‌الامينی دبیرکل حزب عدالت و توسعه و از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فرزندش می گوید: وقتی او را گرفته‌اند، مورد ضرب و شتم شدید قرار داده و او را مجروح کرده‌اند. جنازه‌اش را که دیدم، متوجه شدم که دهانش را خرد کرده‌اند. از اوین زنگ زدند که بیا جنازه پسرت را تحویل بگیر روزهای پس از شنیدن خبر شهادت، برای خانواده این افراد بی شک روزهایی سخت و پرتنش بوده است. علی جوادی‌فر پس از مرگ فرزندش در نامه‌ای نوشت: حال که این نامه را ارسال می‌کنم از اوین زنگ زدند و گفتند بیا جنازه پسر و جگرگوشه‌ات را از پزشکی قانونی تحویل بگیر. لازم است بگویم پسرم در تاریخ ۱۸ تیر ماه در محدودهٔ امیرآباد توسط لباس شخصی‌ها مصدوم و در بیمارستان بستری بود، اما پس از بهبودی به زندان اوین برده شد و حالا جنازهٔ پسر ۲۴ ساله‌ام را تحویلم می‌دهند. پسرم بنام امیر جوادی لنگرودی پسری بود به دور از جریانات سیاسی و فقط عاشق وطن بود همین و بس، پسری مودب و سربه‌زیر که به تازگی مادرش را از دست داده بود و عزادار مادرش بود. حال من تنها باید برایش عزا بگیرم و مادری نیست تا برایش گریه کند. او که با پسر دیگرش پیگیر پرونده امیر است، هنگام اعلام حکم قصاص متهمان گفت که با اعدام موافق نیست و به دنبال محاکمه عاملان است. عبدالحسین روح‌الامينی، نیز در این روزها با مشکلات رو به رو بوده است. او درباره برگزاری مراسم تشییع پیکر فرزندش می گوید: ابتدا اجازه تشییع جنازه در جلوی منزل نمی‌دادند و بهانه می‌آوردند که خانه شما، نزدیک دانشگاه تهران و محل برگزاری نماز جمعه‌است و ممکن است مردم به آن بپیوندند و مشکلاتی ایجاد شود. من گفتم که وقت برگزاری نماز جمعه هنگام ظهر است و ما صبح او را تشییع خواهیم کرد و وقت زیادی نخواهد گرفت و با نماز جمعه تداخل ندارد. بالاخره با تعهد من و آقای ضرغامی رییس سازمان صدا و سیما که افراد زیادی مطلع نخواهند شد، و با این شرط که تشییع در جلوی منزل زیاد طول نکشد و بجز لا اله الا الله شعار دیگری داده نشود، اجازه دادند تا مراسم تشییع برگزار شود. دادگاه متهمان کهریزک؛ جای خالی آمران اصلی روابط عمومی سازمان قضایی نیروهای مسلح ایران ۹ تیر ماه با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد که دادگاه نظامی یک تهران این دو تن را مسئول قتل شهدای کهریزک می داند و آنها را علاوه بر "قصاص نفس"، به تحمل حبس، انفصال موقت از خدمت، پرداخت جزای نقدی، تحمل شلاق تعزیری و پرداخت دیه هم محکوم کرده است. بر اساس این اطلاعیه ۹ متهم ديگر را حسب اتهامات منتسب به آنان، به تحمل حبس، پرداخت ديه، جزای نقدی، انفصال موقت از خدمت و شلاق تعزيری محکوم کرده و يکی از متهمان نيز به دليل احراز نشدن جرم، از اتهامات وارده تبرئه شده است.
با ۸۵ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" زندانی سیاسی ارژنگ داودی در اعتراض به شرایط قرون وسطائی و فشارهای طاقت فرسای و محدودیتهای حاکم بر بند3 دست به اعتصاب غذای زد. روز چهارشنبه 23 تیرماه در اعتراض به شرایط قرون وسطایی طاقت فرسا و غیر انسانی که بر زندانیان سیاسی وارد می شود زندانی سیاسی ارژنگ داودی وادار به اعتصاب غذا شد.از زمان انتقال زندانیان سیاسی از بندهای مختلف به بند 3 معروف به بند کارگری محدویت ها فشارها علیه زندانیان سیاسی این بند به نحو بی سابقه ای ادامه دارد. .................از طرفی دیگر در یک عمل ضد انسای منزل شخصی او را که تنها سرپناه خانواده اش می باشد توسط بازجویان وزارت اطلاعات و بخصوص حسن زارع دهنوی که از متهمان اردوگاه مرگ کهریزک است به همدستان خوددر حالی که پلمپ بوده است می فروشد و همسر آقای داودی را آوره و در شرایط سختی قرار داده اند. ...............زندانی سیاسی ارژنگ داودی علیه علی حاج کاظم رئیس زندان گوهردشت کرج که مجری فشارهای طاقت فرسا و غیر انسانی علیه زندانیان سیاسی است که از جمله آنها شکنجه،انتقال به سلولهای انفرادی و محدودیتهای متعدد می باشد شکایتی ارائه داده بود. شکایت آقای ارژنگ داودی علیه علی حاج کاظم بدلیل انتقال غیر موجه و بی دلیل به سلولهای انفرادی در چند ماه اخیر می باشد که هنوز از به جریان انداختن این شکایت خوداری می کنند و همانند سایر موارد سعی در بی توجهی نسبت به آن دارند. فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، نسبت به شرایط قرون وسطائی ایجاد شده که زندانیان سیاسی را وادار به اعتصاب غذا می کند و تهدیداتی که متوجه جان آنها است هشدار می دهد و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار اقدامات عملی برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت در زندانهای این رژیم است. فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران 24 تیر 1389 برابر با 15 ژولای 2010
با ۸۱ امتیاز و ۴ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


یکی از مواردی که باید به مردم آگاهی بدهید، این است که درد مردم باید با سخن جامعه و سخن مسئولان یکی باشد، چرا که اگر درد مردم با سخن سخنگویان و مسئولان متفاوت باشد، این مسئله برای ملت بدبختی می‌آورد. آفتاب: آیت‌الله صانعی گفت: مبارزه با ظلم و ظالم باید به عنوان یک هدف و انگیزه اصلی در فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی باشد و ملیت‌ها و مذاهب و نوع ادراک‌ها نباید باعث شود که ظالمی را تبرئه و مظلومی را محکوم کنیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله صانعی، وی در دیدار اعضای تحریریه هفته‌نامه "اترک" در مشهد، در بخشی از سخنان خویش به رسالت مطبوعات در بیان واقعیات جامعه و تکیه بر عنصر آگاهی بخشیدن به مردم اشاره کرد و گفت: یکی از مواردی که باید به مردم آگاهی بدهید، این است که درد مردم باید با سخن جامعه و سخن مسئولان یکی باشد، چرا که اگر درد مردم با سخن سخنگویان و مسئولان متفاوت باشد، این مسئله برای ملت بدبختی می‌آورد. وی افزود: از دیگر مسائلی که مطبوعات باید به آن توجه داشته باشند، بحث دروغ‌گویی و تبدیل آن به یک فرهنگ است که متأسفانه در جامعه ما ریشه دوانده و نسبت به برخی افراد حتی از فرهنگ هم گذشته و فطری آنان شده است و دیگر راست گفتن برای برخی افراد معنا ندارد. آیت‌الله صانعی در پایان و با اشاره به مشکلات اقتصادی جامعه و سختی امرار معاش مردم، رسالت رسانه‌ها و مطبوعات در بیان دردهای جامعه را گوشزد کرد و گفت: آنهایی که باید مسائل را بدانند، می‌دانند و برخی را هم نمی‌توان نصیحت کرد، اما در عین حال مطبوعات می‌توانند در جهت آگاه کردن جامعه و مردم قدم‌های مثبت و موثرتری بردارند، البته بایستی به‌گونه‌ای حرکت کنید که اگر هزینه‌ای می‌پردازید، برای کارهای ارزشمند و بزرگ باشد.
با ۷۶ امتیاز و ۳ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


خبرگزاری هرانا - محمدصدیق کبودوند رئیس سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان، پس از بیهوشی در بند 350 زندان اوین به درمانگاه این بند انتقال داده شد. خانواده آقای کبودوند از طریق تماس تلفنی یکی از هم بندی های وی، از بیهوشی کبودوند و انتقال به درمانگاه جهت معاینه وی مطلع شده اند. به گزارش سازمان حقوق بشر کردستان، با توجه به دوبار سکته قلبی ناقص ایشان در طی چهار سال گذشته، لاغری و رنگ پریدگی چهره کبودوند که در ملاقات های کابینی اخیر بیش از پیش نمایان شده بود، این خبر خانواده کبودوند را دچار شوک و نگرانی شدیدی نموده است. خانواده کبودوند با اظهار نگرانی نسبت به وضعیت سلامتی وی در زندان، توجه تمامی سازمان ها و نهادهای فعال حقوق بشری داخلی و جهانی را به سلامت کبودوند جلب نموده و درخواست کمک نموده اند.
با ۶۷ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


__._,_.___
Recent Activity:
This is a non-political list.
.

__,_._,___

هیچ نظری موجود نیست:

بايگانی وبلاگ