از احمدي نژاد استاندار تا كانديداي رياست جمهوري
در حاليكه محمود احمدي نژاد در مناظره خود با موسوي به نقد هاشمي رفسنجاني پرداخت سايت آينده اظهارات احمدي نژاد درباره هاشمي به همراه تصاوير در پايان دوره رفسنجانی منتشر مي كند:احمدینژاد در یک گفتگوی اختصاصی با روزنامه «ایران» گفته بود: «آیتالله رفسنجانی همیشه و در همه ابعاد در صحنهها و شرایط دشوار انقلاب اسلامی، از عناصر تعیینکننده است و نام هاشمی در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی با درخشندگی و به نیکی ثبت خواهد شد.»
در حالی که تعدادی از هواداران افراطی رئیسجمهور از جمله همسر سخنگوی دولت، اعضای ستاد رایحه خوش خدمت از هاشمی رفسنجانی به دلیل عملکرد وی در دوران سازندگی انتقاد میکنند، بررسیهای خبرنگار «آینده» درباره دیدگاه آقای احمدینژاد درباره هاشمی نتایج متفاوتی را نشان میدهد.
احمدی نژاد در سال 75 به عنوان استاندار منصوب وی در اردبیل، به دفعات زبان به تعریف و تمجید از او گشوده بود.
بنابر این بررسیها، آقای محمود احمدینژاد که در آن زمان به عنوان استاندار اردبیل مشغول فعالیت بودند، بیشترین تعریف و تمجید را از آقای هاشمی رفسنجانی داشتهاند و پس از آن نیز، در دوران انتخابات مجلس ششم در مجموع شورای هماهنگی نیروهای انقلاب به عنوان یکی از اعضای اصلی ستاد انتخاباتی فهرستی محسوب میشود که هاشمی رفسنجانی در صدر آن قرار داشت، محسوب میشد.
«آینده» بخشی از نتایج بررسیهای خود را در چارچوب گزارشی از اظهارات آقای احمدینژاد در ماههای پایانی دولت سازندگی منتشر میکند.
گفتني است شروع سفر هاشمی رفسنجانی به اردبیل در 29/7/75 بوده و مطالب زير از روزنامه هاي همان روزها استخراج شده است.
آقای احمدینژاد، آیتالله هاشمی رفسنجانی را شخصیت بزرگ انقلابی و اندیشمند خواند و سفر ایشان به استان اردبیل را باعث رسیدن این استان به جایگاه مطلوب خود میدانست، به طوری که حضور ایشان را باعث تسریع در کار توسعه و آبادانی استان میشود.
در سفر استانی آیتالله هاشمی رفسنجانی در مهر 75، دکتر احمدینژاد که در آن زمان در سمت استانداری اردبیل بود، اعلام کرد «در سفر تازه سردار سازندگی به این استان 240 طرح صنعتی، عمرانی، کشاورزی، بهداشتی و درمانی و فرهنگی، خدماتی و اقتصادی به بهرهبرداری خواهد رسید».
همچنین ایشان در مصاحبه مطبوعاتی و تلویزیونی خود گفت: این طرحها با اعتباری بیش از یک هزار میلیارد ریال به اجرا درآمده است. نکته جالب این که به گفته احمدینژاد در این سفر استانی هاشمی رفسنجانی، صدها طرح عمرانی، مخابراتی و رفاهی به بهرهبرداری میرسد.
محمود احمدینژاد، استاندار وقت اردبیل در این جلسه مطبوعاتی گفت: عملیات اجرای طرحهای متعددی از جمله دو سد بزرگ در اردبیل، تصفیهخانه بزرگ آب شرب پارسآباد مغان، طرح اسکان عشایری، مرحله دوم کارخانه تبدیل سیبزمینی اردبیل، عملیات طرح احداث بزرگراه از فرودگاه اردبیل تا بخش نیر، طرح آبرسانی مشکین شهر، کارخانه سیمان اردبیل با ظرفیت 2300 تن در روز، کارخانه شیرخشک مغان، کارخانه تولید لاستیک، 101 طرح مخابراتی، مرکز تلفن سیار اردبیل، طرحهای توسعه مخابرات در شهرستانها، 74 مدرسه، 11 سالن ورزشی سرپوشیده، مجتمع اداری اردبیل، خانههای سازمانی و بیمارستان 160 تختخوابی تأمین اجتماعی و... با دست مبارک هاشمی رفسنجانی، رئیسجمهور ایران به بهرهبرداری خواهد رسید.
همچنین دکتر احمدینژاد در یک گفتگوی اختصاصی با روزنامه «ایران» گفته بود: «آیتالله رفسنجانی –رئیسجمهور وقت ایران- همیشه و در همه ابعاد در صحنهها و شرایط دشوار انقلاب اسلامی، از عناصر تعیینکننده است و نام هاشمی در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی با درخشندگی و به نیکی ثبت خواهد شد.»
به گفته وی مجموع طرحهای مذکور نقش مهمی در مهار آبهای سطحی، بهبود کیفیت آب شرب شهری، افزایش پروازهای هواپیمایی، احیای مراتع و جلوگیری از تخریب اراضی، جلوگیری از خروج ارز، توسعه صنایع و ایجاد انتقال و جذب نیروهای متخصص و... داشت.
نکته جالب توجه در سفر هاشمی رفسنجانی در سال 75 به اردبیل، اشاره تمام روزنامهها به افتتاح 300 طرح عمرانی بود. در همین حال گروههای کثیری از مردم منطقه، استقبال باشکوه از رئیسجمهور وقت را وظیفه دینی و ملی خود عنوان کرده بودند.
دکتر احمدینژاد گفت: «آقای هاشمی رفسنجانی به خاطر تصویب لایحه استان شدن اردبیل، حق بزرگی بر مردم استان دارند و لذا باید از ایشان استقبال تاریخی و به یاد ماندنی صورت گیرد.»
گزارشهایی که در آن تاریخ منعکس شدهاند، نشان از استقبال باشکوه و مردمی که شعارهای تشکرآمیز سر میدادند، میدهد که همه از جمله استاندار وقت اردبیل، رفسنجانی را سردار سازندگی میخواندند.
هاشمی رفسنجانی روز اول سفر خود به استان اردبیل، ابتدا به دیدار خانواده شهدا و ایثارگران رفت و سپس در ورزشگاه تختی این شهر در جمع باشکوه مردم که حتی پای پیاده از شهرستانهای استان به این شهر آمده بودند، سخنرانی کرد.
در جلسه شورای اداری که در روز سیام مهر ماه در استانداری اردبیل به ریاست عالی رئیسجمهور تشکیل شد، دکتر احمدینژاد استاندار اردبیل توضیح میدهد که ادارات کل و سازمانهای مورد نیاز استان، پس از استان شدن اردبیل به میزان شصت درصد تأمین شده است. وی متذکر شد که هیچ یک از امور جاری استان دچار وقفه نشده است و برنامهریزیها به مرحله اجرا رسیده و شهرک اداری و خانههای سازمانی طراحی شده است.
محورهای فعالیت استانداری را دکتر احمدینژاد، اینگونه توضیح داد: میخواستم در حضور حضرتعالی از مجموعه همکاران و کسانی که در این دو تا سه سال – بعد از استان شدن – تلاش کردند، سپاسگزاری کنم و مجدداً از زحماتی که در این دو روز سفر به حضرتعالی دادیم، عذرخواهی کنم و از سفرتان تشکر میکنم. بعضی موارد را دوستان برای تسریع در برنامههای عمرانی جمعبندی کردهاند که خدمتتان تقدیم میکنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر