کتاب های فارسی - آرشیو این وبلاگ در پایین صفحه قرار دارد

stat code

stat code

۱۳۸۷ تیر ۱۴, جمعه

[farsibooks] afzayeshe jamiate pesaraye mojarad dar iran !


تعداد پسران در سن ازدواج
سه میلیون نفر بیشتر از دختران در سن ازدواج است 

هفته نامه ی امید جوان در شماره 583 مورخ 8 تیر 1387 نوشت:


ایران 23.5 میلیون مجرد دارد!

سازمان ملی جوانان در گزارشی اعلام کرد, میانگین سن ازدواج دختران در سال 85, 20 تا 24 سال و پسران بین 20 تا 29 سال بوده است.

بر این اساس کل جمعیت هرگز ازدواج نکرده 23 میلیون و 500 هزار و 836 نفر به تفکیک مرد و زن هستند و از این تعداد 13 میلیون و 130 هزار و 970 نفر را مردان و 10 میلیون و 365 هزار و 893 نفر را زنان ازدواج نکرده تشکیل می دهند.


افزایش تعداد پسران مجرد در ایران !

افق طلایى جمعیت ایران

000231.jpg

آخرین آمار شفاهى مركز آمار ایران نشان از تنفس ۷۰ میلیون و ۶۰۰ هزار انسان ایرانى در كشور دارد.
دكتر «محمد میرزایى»، رئیس انجمن جمعیت شناسى ایران افزایش سن ازدواج و آگاهى هاى بهداشتى را داراى ابعاد مثبت و منفى مى داند :« ازدواج دیرهنگام بیمارى هاى اجتماعى را جدى تر مى كند.
مبالغه كمبود پسر
برخى مى گویند جمعیت ایران در حال حاضر، پسر كم دارد و دختر، زیاد! آیا مى توان در عمل به چنین ارقامى رسید؟ رئیس انجمن جمعیت شناسى ایران كم شدن تعداد پسران و افزایش دختران دم بخت را مبالغه آمیز مى داند: «تغییرات ساختمان جمعیت فقط ممكن است موجب ازدواج دیرهنگام دختران شود .
وى ۵۰ سالگى را سن تجرد قطعى (سنى كه مطمئناً افراد دیگر تن به ازدواج نخواهند داد) مى داند. «حدود ۲ درصد زنان ومردان ایرانى اصلاً ازدواج نمى كنند و این رقم تاكنون در مورد زنان كمتر بوده است.
اثبات حقایق
اما حكایت پیش بینى هرم سنى آینده ایران از نگاه دكتر «شهلا كاظمى پور» استاد دانشگاه تهران حكایتى طلایى و امیدواركننده است.
«با روند رشد جمعیتى فعلى، ایران هرگز با كمبود نیروى انسانى روبرو نخواهد شد و باید بدانیم كه از گذشته تاكنون در تمام سال هاى سرشمارى تعداد مردان بیش از زنان ایرانى و میزان دختران ازدواج نكرده كمتر از مردان این گروه سنى برآورد شده است.



افزایش تعداد پسران مجرد در ایران


سازمان ملی جوانان سن به هنگام ازدواج دختران و پسران را اعلام كرد
 

اجتماعی: به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر اسحاقی، معاون مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان در نشست مطبوعاتی که پیرامون وضعیت ازدواج جوانان صبح امروز برگزار شد، گفت: موضوع جوان پژوهی در جهان به لحاظ اهمیت دوران جوانی بسیار گسترده است، به همین دلیل مراکز، رشته های دانشگاهی، مجلات و نیروی انسانی به عنوان کارشناس پیرامون مسایل جوانان به وجود آمده است.

به گفته معاون مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان جمعیت 29-15 سال ازدواج نکرده در سال 85، 15 میلیون و 768 هزار و 197 نفر (9 میلیون و 200 هزار مرد و 6 میلیون و 598 هزار زن) و جمعیت 42-15 سال ازدواج نکرده در این سال 16 میلیون و 824 هزار و 883 نفر (9 میلیون و 704 هزار و 568 مرد و 7 میلیون و 120 هزار و 297 نفر زن) بودند.

مدیر مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان سن ازدواج برای دختران و پسران را به سه بخش زودهنگام، بهنگام و دیرهنگام تقسیم کرد و گفت: محدوده سن بهنگام برای دختران 27-15 و برای پسران 30-18 و محدوده سن دیرهنگام برای دختران بالای 27 سال و برای پسران بالای 30 سال است.


 

افزایش ‌٨/١ درصدی جمعیت پسران نسبت به دختران

ISNA-He7-1x.jpg
ISNA-NHead2..gifISNA-NHead3.gifISNA-NHead1.gif
ISNA-NHead4.gif
ISNA-He7x.jpg
arc01.gif
/افزایش ‌٨/١ درصدی جمعیت پسران نسبت به دختران/
رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره:
شایعه افزایش جمعیت دختران نسبت به پسران ناشی از كم‌سوادی افراد جامعه است

سرویس: اجتماعی
1386/03/22
06-12-2007
12:46:25
8603-12175: كد خبر

Archive.gif

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: اجتماعی

رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره كشور ریشه پریشانی‌ها، ناامنی‌ها و تعارضات روانی را در نگرش‌های اجتماعی به مسایل ارزیابی كرد و گفت: فقر انگیزش و برخوردار نبودن از احساس خود ارزشمندی از دلایل اصلی ناامنی‌های روانی و عاطفی در دنیا و كشور است...

به گزارش سرویس «شهری» ایسنا، دكتر افروز در اولین همایش سراسری حوزه مشاوره شاهد و ایثارگر كه امروز برگزار شد با بیان این كه روانشناسی و مشاوره همزاد زندگی شهرنشینی است، افزود: هر چه فرایندهای اجتماعی پیچیده‌تر می‌شوند نیاز به خدمات روانشناختی نیز افزایش می‌یابد بنابراین می‌توان گفت یكی از پیامدهای زندگی شهرنشینی تعارضات روانی است.

وی ادامه داد: آمارهای حاكی از آن است كه میانگین جمعیت شهرنشینی در دنیا 47 درصد و در ایران 70 درصد است بنابراین با توجه به جمعیت شهرنشینی كشور شاهد بحران‌های روانی بیشتری در كشور هستیم.

افروز ریشه اصلی آسیب‌های شخصیتی در دنیا را خلاهای عاطفی، نگرش‌های منفی و بازدارنده نسبت به پدیده‌های اجتماعی معرفی و اظهار كرد: پدیده شومی به نام بی‌اشتهایی روانی در كشور حاكم است و این پدیده را باید تبیین و راهبردهای جدی در رفع آن ارائه كرد به عنوان مثال امروزه شاهد بی‌اشتهایی تحصیلی در میان پسران هستیم به طوری كه 70 درصد شركت‌كنندگان كنكور را دختران تشكیل می‌دهند، چنین مباحثی جز مسایل مهم روانی و اجتماعی هستند نه مسایل علمی.

وی افزود: با تحلیل ناامنی‌های شغلی، بحران‌های اقتصادی، تلاطم‌های سیاسی، شرایط خانوادگی و غیره دسترسی با ضرایب حاصل از این عوامل می‌توان كار درمانی و روانشناختی را آغاز كرد.

افروز یكی دیگر از عوامل بی‌اشتهایی روانی بالاخص در میان دانش‌آموزان را اعتیاد الكترونیكی خواند و عنوان كرد: این ناهنجاری اجتماعی در میان پسران نسبت به دختران شایع‌تر است. به طوری كه اگر دختر و یا پسری بیش از 120 دقیقه در روز از وسایل الكترونیكی همچون موبایل، ماهواره و پلی‌استیشن و اینترنت استفاده كنند دچار اعتیاد الكترونیكی شده‌ است.

رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره كشور با اشاره به برخی شایعات درباره افزایش جمعیت دختران نسبت به پسران اذعان كرد: پراكندگی چنین شایعاتی ناشی از كم سوادی افراد جامعه است چرا كه طبق آمار ارائه شده از سوی مركز آمار ایران و سازمان ثبت احوال حاكی از افزایش 8/1 درصد جمعیت پسران نسبت به دختران است به طوری كه در گستره سنی 20 تا 30 سال برای هر یك‌هزار نفر دختر یك‌هزار و 81 پسر وجود دارد.

وی بهترین راهكار در این زمینه را تقویت خودارزشمندی و انگیزه مشاركت اجتماعی عنوان و اظهار كرد: باید گام‌های موثری همراه با توصیه‌های راهبردی در راستای بهداشت روانی و تقویت سلامت روانی مراجعان و افراد برداشته شود.

انتهای پیام

كد خبر: 8603-12175



افزایش نرخ تولد نوزاد پسر در کشور


رییس سازمان ثبت احوال كشور در خصوص نرخ ولادت در كشور طی سال جاری تا كنون نیز به ایسنا گفت: در این مدت 615 هزار و 6 فقره ولادت در كشور ثبت شده است كه نسبت به رقم 584 هزار و 970 فقره ولادت سال 83، رشد 13/5 درصدی نشان می‌دهد.

رییس سازمان ثبت احوال كشور خاطرنشان كرد: از مجموع كل آمار ولادت در نیمه نخست سال جاری در كشور 314 هزار و 903 تولد نوزاد پسر و 300 هزار و 103 فقره تولد نوزاد دختر گزارش شده است كه تولد مردان نسبت به مدت مشابه سال گذشته كه 298 هزار و 898 مورد بوده، 35/5 درصد و تولد زنان نسبت به 286 هزار و 72 فقره در سال گذشته معادل 9/4 درصد افزایش یافته است.

معاون وزیر كشور تصریح كرد: بر این اساس، در نیمه نخست سال جاری تولد نوزدان پسر 14 هزار و 800 فقره بیش از نوزاد دختر بوده است.



__._,_.___
This is a non-political list.
MARKETPLACE

Attention, Yahoo! Groups users! Sign up now for a one-month free trial from Blockbuster. Limited time offer.
Recent Activity
Visit Your Group
Featured Y! Groups

and category pages.

There is something

for everyone.

Y! Messenger

Files to share?

Send up to 1GB of

files in an IM.

Move More

on Yahoo! Groups

This is your life

not a phys-ed class.

.

__,_._,___

هیچ نظری موجود نیست:

بايگانی وبلاگ